🔥İndirim Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar (Ana Konu)

Hepsini gördüm de para yok ahashasda
bugün 1 tane pikselli viewsonic geldi ben geldiğini bile göremedim alan bizzat o ürünü takip etmiş gibi duruyor çok ama çok hızlı gitti amazon çalışanı bile almış olabilir

Alıntıyı görüntüle
Şans eseri baktım direkt çektim.
ilk gün 2500 e o kadar stok vardı ki bazı ekipmanlara hiç bakmadım bile şaka gibi bu kadar eder mi ya bu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

2k monitör var mı hocam
1760378638377.webp

malum yerden gördüm bir bak :kekw: 20 saniye felan dayandı mesela

ilk gün 2500 e o kadar stok vardı ki bazı ekipmanlara hiç bakmadım bile şaka gibi bu kadar eder mi ya bu

Alıntıyı görüntüle
malum yerden gördüm bir bak :kekw: 20 saniye felan dayandı mesela
2500 e bu mouse hiç gelmedi ya max 3400 oldu. noırmali 5800 en aşağı fiyatı. Logitech değişime yardımcı oluyor.

2500 e bu mouse hiç gelmedi ya max 3400 oldu. noırmali 5800 en aşağı fiyatı. Logitech değişime yardımcı oluyor.
İlk gün geldi hocam konuya eklediklerim arasında vardı linki eminim 2500 olduğuna sadece 2 ibaresini eklemeyi unutmuşum
1760378938149.webp

Listeye ekleyince depo ürünlerinin de bildirimi düşüyor mu normalde sıfır olup
Emin değilim ama ben şöyle bir şey yaşadım sepette giden bir ürünüm oldu gidince sonraya ekle gibi bir butona tıkladım 1-2 dakika sonra tekrar sepetime geldi yüksek ihtimal alan iptal etti tekrar girdim ödemeye alabildim

İlk gün geldi hocam konuya eklediklerim arasında vardı linki eminim 2500 olduğuna sadece 2 ibaresini eklemeyi unutmuşum
Alıntıyı görüntüle

Emin değilim ama ben şöyle bir şey yaşadım sepette giden bir ürünüm oldu gidince sonraya ekle gibi bir butona tıkladım 1-2 dakika sonra tekrar sepetime geldi yüksek ihtimal alan iptal etti tekrar girdim ödemeye alabildim
İlk günler 2 sini görmemiştim belki gözümden kaçmıştır stoğa girdiğinde de para yoktu geç olsun güç olmasın

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,150,807
Üyeler
183,017
Son üye
salamanca
Geri