🔥İndirim Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar (Ana Konu)

Kondisyonu yeni gibi olan bi üründen kısmi iade alabilen var mı? ya da bir şekilde alınabilir mi?
belirtilmeyen sorunlar varsa alınıyor diye biliyorum, konuda alanlar var.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

yeni gelen stokları görememeye başladım botlar dahi yakalayamıyor gibi depo linkine gelmeden ürüne stok giriyorlar amazon çalışanları mı alıyor acaba :kekw:
airpods pro 3ü ben öyle yakaladım, önce ürüne giriyorlar sonra depoda gözüküyor.

belirtilmeyen sorunlar varsa alınıyor diye biliyorum, konuda alanlar var.

airpods pro 3ü ben öyle yakaladım, önce ürüne giriyorlar sonra depoda gözüküyor.
Ben aldım eksik ürün çıktı diye içinden ekran kartı yükseltmesini koymamışlar içine

1760377521703.webp

1760377641026.webp

sepette gitti

1760377742068.webp

stok geliyor çoğu ürüne bakın telefonu isteyen varsa yazsın iptal edeyim

1760378034175.webp

Son düzenleme:
  • İnanılmaz
Reaksiyonlar: B1L0
hiç birini göremedim bunların :D
Depo linkine gelmiyor şuan bu ürünler ben de şansa buluyorum bazılarını bulmamla buraya atmam arasında gidiyor sadece telefonu yakalayabildim onu da isteyen varsa iptal edeceğim
Logitech MX Master 3S şunun tekrar bir stoğu gelse yeter de getirmiyoralr :kekw:

Depo linkine gelmiyor şuan bu ürünler ben de şansa buluyorum bazılarını bulmamla buraya atmam arasında gidiyor sadece telefonu yakalayabildim onu da isteyen varsa iptal edeceğim
Logitech MX Master 3S şunun tekrar bir stoğu gelse yeter de getirmiyoralr :kekw:
Valla aynen dediğin dogru cünkü şöyle, önce linke geliyor, sonra depo listesine geliyor. O arada millet alıyor ürünü

2k monitör var mı hocam

Valla aynen dediğin dogru cünkü şöyle, önce linke geliyor, sonra depo listesine geliyor. O arada millet alıyor ürünü
Sonra depo listesine stok yok listeyi görüntüle olarak ürün düşüyor oysa çoktan bitiyor ya da aşırı iyi fiyatlı değilse hemen gitmiyor oraya düşüyor
o yüzden stok girişi tek tek yapılıyorsa yani yoğun bir stok girişi yoksa ürün almak gerçekten zor
ilk günde böyleydi sadece stok sayısı fazlaydı artık alınmıyor yazıldığına bakmayın ilk günde botlar çekti ürünleri bazıları iptale düştü bazılarının sonradan stok girişi oldu öyle aldık

Geri