LaZz61
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,414
benim var 5600g 2 tane sistem onlarla oyun oynuyorum a:SDASYiyorsa sen al![]()
benim var 5600g 2 tane sistem onlarla oyun oynuyorum a:SDASYiyorsa sen al![]()
paneli de iyiydi bununbu cok iyiymiş be 1530a 24" ips tüh
aldım teleskobu eywwAlıntıyı görüntüle
fena değildi fiyatı durumuna bakamadan gitti yeni gelmedi bu arada biri arayıp bulup aldı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Alıntıyı görüntüle
çok fena alasım var güzel indirim ilgilenen varsa bir baksın uzay fotoğrafçılğı için çok iyi ürün
Alıntıyı görüntüle
dm'den mesaj attım bakarmısınAlıntıyı görüntüle
fena değildi fiyatı durumuna bakamadan gitti yeni gelmedi bu arada biri arayıp bulup aldı
Alıntıyı görüntüle
çok fena alasım var güzel indirim ilgilenen varsa bir baksın uzay fotoğrafçılğı için çok iyi ürün
Alıntıyı görüntüle
zahmetiniz ve paylasimlariniz icin tesekkur ederim. ogluma tablet lazimdi, ikinci el kovalayacagima amazon garantisinde ayarlamis olduk. hayir dua ettim hocamAlıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
hayırlı olsun geldiğinde mutlaka testlerini yapınzahmetiniz ve paylasimlariniz icin tesekkur ederim. ogluma tablet lazimdi, ikinci el kovalayacagima amazon garantisinde ayarlamis olduk. hayir dua ettim hocam
kurallar gereği yazamıyorumdm'den mesaj attım bakarmısın![]()
DM de kural geçerli değilki?hayırlı olsun geldiğinde mutlaka testlerini yapın
kurallar gereği yazamıyorum
Alıntıyı görüntüle
normal şartlarda iyi fiyat değil derdim ama bunun paneli baya iyi ihtiyacı olan ve sıfırı pek fazla kalmadığı için bir bakın derim @OrkunJJ senin aradığın geldi bir bak
Benim kesildi.Amazon’dan aldığım hiç bir ürünün faturası daha kesilmedi aynı sorunu yaşayan var mı 10 gün geçti hepsinin teslimat tarihinden?
Şu qpx fena kafamı karıştırdı iyi ki ben bakarken yoktu, herkes övüyor bunuhayırlı olsun geldiğinde mutlaka testlerini yapın
kurallar gereği yazamıyorum
Alıntıyı görüntüle
normal şartlarda iyi fiyat değil derdim ama bunun paneli baya iyi ihtiyacı olan ve sıfırı pek fazla kalmadığı için bir bakın derim @OrkunJJ senin aradığın geldi bir bak