🔥İndirim Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar (Ana Konu)

Airpods pro 2 9.9k depo ürünü çok sacma fiyat

1760643756127.webp

fena değildi fiyatı durumuna bakamadan gitti yeni gelmedi bu arada biri arayıp bulup aldı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

1760643960692.webp

çok fena alasım var güzel indirim ilgilenen varsa bir baksın uzay fotoğrafçılğı için çok iyi ürün

1760644018066.webp

Alıntıyı görüntüle
fena değildi fiyatı durumuna bakamadan gitti yeni gelmedi bu arada biri arayıp bulup aldı

Alıntıyı görüntüle
çok fena alasım var güzel indirim ilgilenen varsa bir baksın uzay fotoğrafçılğı için çok iyi ürün

Alıntıyı görüntüle
zahmetiniz ve paylasimlariniz icin tesekkur ederim. ogluma tablet lazimdi, ikinci el kovalayacagima amazon garantisinde ayarlamis olduk. hayir dua ettim hocam

zahmetiniz ve paylasimlariniz icin tesekkur ederim. ogluma tablet lazimdi, ikinci el kovalayacagima amazon garantisinde ayarlamis olduk. hayir dua ettim hocam
hayırlı olsun geldiğinde mutlaka testlerini yapın

dm'den mesaj attım bakarmısın :D
kurallar gereği yazamıyorum

1760648765840.webp

normal şartlarda iyi fiyat değil derdim ama bunun paneli baya iyi ihtiyacı olan ve sıfırı pek fazla kalmadığı için bir bakın derim @OrkunJJ senin aradığın geldi bir bak

Alıntıyı görüntüle
normal şartlarda iyi fiyat değil derdim ama bunun paneli baya iyi ihtiyacı olan ve sıfırı pek fazla kalmadığı için bir bakın derim @OrkunJJ senin aradığın geldi bir bak
DM de kural geçerli değilki?

Amazon’dan aldığım hiç bir ürünün faturası daha kesilmedi aynı sorunu yaşayan var mı 10 gün geçti hepsinin teslimat tarihinden?

Alıntıyı görüntüle
Şu qpx fena kafamı karıştırdı iyi ki ben bakarken yoktu, herkes övüyor bunu

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,154,756
Üyeler
183,631
Son üye
atabes
Geri