LaZz61
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,414
Yan kasalara psu ya 550w msi psuNe aldın.
Yan kasalara psu ya 550w msi psuNe aldın.
S10+ ne kadara aldınız?Tab S10+ ya yetiştim o yüzden tab S9 u gelince iade etmeyi düşünüyorum almak isteyen varsa ona göre bilgi verebilirim
@BixiBlakeTab S10+ ya yetiştim o yüzden tab S9 u gelince iade etmeyi düşünüyorum almak isteyen varsa ona göre bilgi verebilirim
bu deponun linki varmı ben bulamıyorumTamamen şans işi bende harici harddisk aldım sadece 2 kere açılmıştı
S9 u ne kadara almıştınız hocamTab S10+ ya yetiştim o yüzden tab S9 u gelince iade etmeyi düşünüyorum almak isteyen varsa ona göre bilgi verebilirim
bu deponun linki varmı ben bulamıyorum
ben alcam canımTab S10+ ya yetiştim o yüzden tab S9 u gelince iade etmeyi düşünüyorum almak isteyen varsa ona göre bilgi verebilirim
Ekranda sadece kir mi vardı yoksa kırık vs var mıydı?Selamlar
ürün az önce bana teslim edildi dış kutuda hafif hasar vardı,içinde ki köpük heryere dağılmıştı.Ürünü açtım ve panele baktım gerçekten çok kötü durumda.Ekran zarar görmüş heryeri el parmak izi ben böyle bir şey görmedim yani iade ürün olarak gönderen biri nasıl bu ürünü teslim ederken temizlemez düzgünce paketlemez anlamıyorum kaldı ki amazon bu ürünü nasıl satışa çıkartıyor.Hem de durumu Mükemmel olarak.
Airpods pro 2 kulaklıktan da kulak kiri ve kıl çıktı....
Temsilcilere bağlandım sorunu izah ettim sadece iade yapabilirsiniz diyor .Ben yine de şikayet var a yazacağım aynı zamanda geri dönüş yapılmazsa da ilgili bir resmi kurumumuz varsa şikayette bulunacağım .
Ciddi ciddi hırsızlık mallarını blackmarket gibi amazon a satıyorlar sanırım başka mantıklı bir açıklama bulamadım.
Türkiye de zaten her şey pahalı bizler üç kuruş uyguna ihtiyaçlarımızı karşılayacağız diye çaba sarf ediyorsuz ama bunlar resmen dolandırıcılık yapıyor.Bunun gibi benzer durumları yaşayan varsa da ifşalamak lazım bunları.Ekranın fotoğrafını daha sonra çekip yüklerim gerekirse sizlere de geri bildirim olsun istedim arkadaşlar.
İyi forumlar.
Alıntıyı görüntüle
Kırık mı tam seçemedim ,elektriğe bağlayıp kurulum yapmadım ekran kapalı haldeyken panelde renkli hologram gibi yer yer doku zedelenmesi var,kırıkta olabilir akşam müsait vakitte detaylı bakacağım.Kargocuya derhal teslim etmek için kaldırdım ama yetişemedim o yüzden müsait zamanda detaylı fotoğraflayacağım.Açarken videosunu çekmiştim zaten ama ürün sarılı halde paketlemesini çektimEkranda sadece kir mi vardı yoksa kırık vs var mıydı?
ben 1000 watt titanium felan çektin sandımYan kasalara psu ya 550w msi psu