🔥İndirim Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar (Ana Konu)

Aynısından 2 tane monitor alıp birini iade etmek yada ikisini duruma göre sorun olur mu sizce?

Ben " yeni gibi" seklinde aldigimda elime gelen urunde hem olu piksel hem de isik sizdirmasi vardi, bir de urun sifir gibiydi. G65b iadeleri sanirim ozellikle sorunlu urunler oluyor. Ips'in renkleri de daha iyi geldi gozume

Asus monitör aldım bakalım 10800 e. Sizce mantıklı mı? Sıfırı şuan 13800.

Tabletler elime ulaştı S9'u bekleyen arkadaşlar benim kanaatimce tablette hiç bir problem yok ayrıca ekran koruyucu üzerinde takılı ve çerçeve kısmındaki etiketler de duruyor kutu içeriği tam kalemde tabletin kasasında ekranında vs. hiç bir sıkıntı yok iade işlemini başlatıyorum hanginiz yakalayabilirseniz şimdiden hayırlı olsun

Tabletler elime ulaştı S9'u bekleyen arkadaşlar benim kanaatimce tablette hiç bir problem yok ayrıca ekran koruyucu üzerinde takılı ve çerçeve kısmındaki etiketler de duruyor kutu içeriği tam kalemde tabletin kasasında ekranında vs. hiç bir sıkıntı yok iade işlemini başlatıyorum hanginiz yakalayabilirseniz şimdiden hayırlı olsun
fiyat neydi hocam

hocam bana s10 fe geldi. ekran koruyucu yada yan etiketler yoktu. ona cok takilmadim da soracagim su: eskiden kutularda kalem ucu cikardi bu sizde cikti mi? bende sarj kablosu ve sd card ignesi didinda bisey cikmadi. birde ekran koruyucusu dediginiz ektra takilan bisey mi? yoks fabrikasyon bir filmden mi bahsettiniz. bilfihim kadariyla esamsung ekranlara film takmadan gonderiyordu.

ayrica bende s9 siparis etmistim ertesi gun teslimat, ama 4 gundur karglanmasina ragmen teslimata cikaramadilar. bugun bagir cagir derken kargo fiziken elinde olmadigini itiriaf etti, urun biyerlerde ama kimde belli degil. ciddi bi mail attim bakalim ise yarayacak mi?

son olarak iade sebebniz neydi mahsuru yoksa

hocam bana s10 fe geldi. ekran koruyucu yada yan etiketler yoktu. ona cok takilmadim da soracagim su: eskiden kutularda kalem ucu cikardi bu sizde cikti mi? bende sarj kablosu ve sd card ignesi didinda bisey cikmadi. birde ekran koruyucusu dediginiz ektra takilan bisey mi? yoks fabrikasyon bir filmden mi bahsettiniz. bilfihim kadariyla esamsung ekranlara film takmadan gonderiyordu.

ayrica bende s9 siparis etmistim ertesi gun teslimat, ama 4 gundur karglanmasina ragmen teslimata cikaramadilar. bugun bagir cagir derken kargo fiziken elinde olmadigini itiriaf etti, urun biyerlerde ama kimde belli degil. ciddi bi mail attim bakalim ise yarayacak mi?

son olarak iade sebebniz neydi mahsuru yoksa
Ustam dediğiniz gibi kutu içeriğinden sadece şarj kablosu vs sd kart iğnesi çıktı başka bir şey çıkmıyor artık ekran koruyucuyu ilk sahibi kimse o yapmış evet ekstradan takılıyor benim de aldığım monitör yaklaşık 4 günün sonunda iade edildi otomatik olarak teknik bir sorun diye sanırım stok bitmesine rağmen alış yapmışız diye tahmin ediyorum son olarak iade sebebim s10+ yı almayı başardım iki tablet de elimde şu an o yüzden s9 u iade ediyorum yoksa cihazda bir sıkıntı yok

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,154,756
Üyeler
183,631
Son üye
atabes
Geri