🔥İndirim Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar (Ana Konu)

Hocam modem ile router arasındaki fark nedir?. Ben yeni modem aldığımda Türk telekomun aldığını kaldırıcam direkt yeni modemi takıcam
modemi kaldıramazsın router alırsan ama wifi dağıtma isini onla yapabilirsin. Modem sadece o dsl i alıp internete bağlıyor, router da ev ağını yapuıyor ip veriyor vs.

Modem dediğimiz aslında modem + router, sadece router alırsan internete bağlanamazsın

2k 27 inç hikayeli oyunlara daha yakınım 8 bin bütçe ile ne önerirsin ?
Amazon Depo dan bakıyorsan MSI 274QPX düşürmeye çalış. Panel çok iyi.
MSI 274QPF E2 de bakabilirsin bu da muazzam bir monitör. Sıfırını düşünürsen link.

Alternatif olarak VA panel düşünürsen Samsung G65B on numara cihaz temiz sorunsuzu gelirse.

MSI 274QPF E2 de bakabilirsin bu da muazzam bir monitör. Sıfırını düşünürsen link.

Alternatif olarak VA panel düşünürsen Samsung G65B on numara cihaz temiz sorunsuzu gelirse.
Bende g65b var. yanına 274qpf e2 çeksem reyiz nasıl olur oyunlar için ?

MSI 274QPF E2 için satıcının çok önemi var mı sorun çıkma durumun da ?

Samsung G65B curved düşünmüyorum hocam.

Bende g65b var. yanına 274qpf e2 çeksem reyiz nasıl olur oyunlar için ?
Şu anda karşımda aynı kombinasyona bakıyorum :D
Karşımda iadeye gidicek G65B, sağında 1 piksel hatalı 274QPF E2 dgolhjdhglgh
Gayet güzel oluyor. Siyahları çok daha iyi. Valla 274QPX var solumda da onun siyahlarını çok beğenemedim niyeyse.
Ayarlarını kurcalamak lazım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

MSI 274QPF E2 için satıcının çok önemi var mı sorun çıkma durumun da ?
Nereden alacağınıza bağlı hocam. Her halükarda servis üzerinden iade değişim çıkartabilirsiniz. Penta bakıyor bunlara bildiğim kadarıyla.
Ancak tavsiye etmem gerekir ise Amazon dan Amazon.com.tr Amazon Depo vs. satıcılardan veyahutta attığım linkteki gpnteknoloji satıcısından alabilirsiniz.

Şu anda karşımda aynı kombinasyona bakıyorum :D
Karşımda iadeye gidicek G65B, sağında 1 piksel hatalı 274QPF E2 dgolhjdhglgh
Gayet güzel oluyor. Siyahları çok daha iyi. Valla 274QPX var solumda da onun siyahlarını çok beğenemedim niyeyse.
Ayarlarını kurcalamak lazım
274qpf çekeyim düşerse o zaman :) oyunlar için

Geri