🔥İndirim Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar (Ana Konu)

beyler ben bu depo olayını çözemedim tam ne zaman en son gelenlere baksam aynı urunler
öyle normal gezince de uygun fiyatlı bişey bulamadım bunun taktiği nedir biri söyleyebilir mi

beyler ben bu depo olayını çözemedim tam ne zaman en son gelenlere baksam aynı urunler
öyle normal gezince de uygun fiyatlı bişey bulamadım bunun taktiği nedir biri söyleyebilir mi
Çoğu ürün kapıldı ya

Yarın ararım bı olmadi.
Ama zaten hb de çift kartla alma taktiği var ya. 5 binlik ürün alıp iade et. Hepsipara olarak yatırıyor. Kuveytle alirken de hb paralari kullan diyorsun. Kalanı kartla çekiyor:D. Ben öyle çok ürün aldım.
Random bir ürün alıp iade ediyorum.
Geçen gamepower gamepadi öyle alacaktım. Normalde iade 5 dakika da gelir. 6 saat sonra geldi :kekw::kekw::kekw:.
Bu sebeple alamadım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

27k olmalı.

Bu kahve makinesini almamak için çok çabaladım.
Gidip en doğrusu olsun diye 6 bine öğütücü+ 5 bine makine aldım.
Ama istediğim o yumuşak tadı vermiyor.
Yaptığım kahveler çok sert.
@Mehmet Yılmaz tabi Mehmet'e göre sorun aldığım çekirdekte.
Son 1 senede tek gündemimiz kahve sjsjsjsjsjs.
Onun işi kolay tabi. Katran içtiği için ucuza çözüyor.
Ama sütlü dersen kapısı 5 binden açılıyor.
Hocam ayıp ediyorsun madem böyle taktik var konu açsana yararlanalim yararlandiralim akrabaları vs :kappa::cautious::sneaky:

Hocam ayıp ediyorsun madem böyle taktik var konu açsana yararlanalim yararlandiralim akrabaları vs :kappa::cautious::sneaky:
Kendi amazon hesabına amazon hediye çeki de alabiliyorsun :D

Kuveyt Türk ve Amazon birlikteliği gelmiş :peepokalp::peepokalp::peepokalp::peepokalp::peepokalp:

1761775515638.webp

Son düzenleme:
Geri