Kimliğim kırık olmasaydı yarın hesap açardımKendi amazon hesabına amazon hediye çeki de alabiliyorsun
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Kuveyt Türk ve Amazon birlikteliği gelmiş
Alıntıyı görüntüle
Hangi modem link bırakır mısınYa şu modemi bi türlü alamadım, kaç gündür kovalıyorum tam alıcam birileri benden önce davranıyor. Bu kadarı da olmaz bot var muhtemelen.
Çare tükenmez bizde diyorsunKendi amazon hesabına amazon hediye çeki de alabiliyorsun
Alıntıyı görüntüle
Kahve makinesi için 5k lazım. 5k'yı bakiye olarak atarım. Kalanı da kartın limitten peşine 9 taksitÇare tükenmez bizde diyorsunbizim milletin kafa zehir
![]()
5k lık ürünü başka kredi kartıyla al amazondan iade et , iade seçeneğinde amazon bakiye olarak yükle deKahve makinesi için 5k lazım. 5k'yı bakiye olarak atarım. Kalanı da kartın limitten peşine 9 taksit.
Gerek yok ki5k lık ürünü başka kredi kartıyla al amazondan iade et , iade seçeneğinde amazon bakiye olarak yükle de![]()
Bence bu konu hakkında bir konu açmalısın legal zatenKahve makinesi için 5k lazım. 5k'yı bakiye olarak atarım. Kalanı da kartın limitten peşine 9 taksit.
Bunda taksit oluyo mu amaGerek yok ki.
Aşşağıya kendi mailini gir. Kodu sana geliyor. Aldığın hesaba tanımla.
Amazon eGift Card - Amazon Logo (Animated) : Amazon.com.tr: Hediye Kartları
Amazon eGift Card - Amazon Logo (Animated) : Amazon.com.tr: Hediye Kartlarıwww.amazon.com.tr
Sen bu kadar legolar nasıl geldi sanıyorsunn. 3 kartın kombusuyla mı almadım. kupon + 2 kart mı kullanmadım.Bence bu konu hakkında bir konu açmalısın legal zatenharbi fena fikir
![]()
hmm amazonda bakiye olarak iade et var mı?Bunda taksit oluyo mu ama
Bakiye olarak iade işi var evet.Ama bunu suistimal ettiğimizi anlarlarsa sıkıntı olabilir o yüzden sizin seçenek daha sağlamcıSen bu kadar legolar nasıl geldi sanıyorsunn. 3 kartın kombusuyla mı almadım. kupon + 2 kart mı kullanmadım.
hmm amazonda bakiye olarak iade et var mı?
Varsa bak işler değişir. Ben oto karta iade ediyor diye biliyorum.
Hocam 10bin 5bin tle gibi rakamlarda kac taksit yapiyor kuveyteKendi amazon hesabına amazon hediye çeki de alabiliyorsun
Alıntıyı görüntüle
Hocam 10bin 5bin tle gibi rakamlarda kac taksit yapiyor kuveyte