🔥İndirim Amazon ek takas desteği

İp11 128 gb hatasız cihaza pil88 11700 veriyor ne anladım ben bu işten
Hepsiburada 18k veriyor. Ben İphone 15 plus ile takasladım. Oraya bakmanı öneririm
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

herhangi bir telefon olurmu? redmi note 9 pro var o olur mu
Hepsiburada bu cihaza da veriyor kardeşimin redmi note 10 128 gbyi 6500’e saydı. Dışarda mümkün değil o paraya satılmaz cihaz

Telefonumun 2.eli de 3 3.5 k civarı ediyor.Ek olarak ben telefonu 2.elden 8k ya satmış oluyorum ki telefonum a32.

Bende okudum fakat amazon müşteri hizmetleri bana iade sürecinde herkes parasını aldığını iddia etti.Normalde ben de çok güvenmem fakat konu amazon olunca insanın alası geliyor.
1723296016196.png

İkinci eli 13-14K olan telefona çektiği fiyat. Hiç uğraşılmaz bunlarla fırsatçı hepsi. Daha bunu gönderince kusursuz cihazda bile kusur bulup fiyat kırmaları kısmı var.

Alıntıyı görüntüle

İkinci eli 13-14K olan telefona çektiği fiyat. Hiç uğraşılmaz bunlarla fırsatçı hepsi. Daha bunu gönderince kusursuz cihazda bile kusur bulup fiyat kırmaları kısmı var.
Kapıda fiyat belirleme seçeneği var diye biliyorum.Benim telefonumun arka kasası kozmetik olarak kötü ve ekranı yan sanayi ekranla değiştiği için benim için avantajlı sizin ki harbi sıkıntıymış

Hepsiburada 18k veriyor. Ben İphone 15 plus ile takasladım. Oraya bakmanı öneririm

Hepsiburada bu cihaza da veriyor kardeşimin redmi note 10 128 gbyi 6500’e saydı. Dışarda mümkün değil o paraya satılmaz cihaz
orada 12k küsür verdi sıkıntısız cihaza

Ulan sahtekarlar benim hatasız redmi note 8 e 1500 veriyor aynısını 4300 e satıyor bir de dönelim bunlara o zaman :)

bende s20fe var takas desteğine verip s24 alıp 5k daha fazladan almayı düşünüyorum. ikinci elde telefon maks 10k civarında gidiyor zaten.

elımde s23 var amazondan aldım 1 aylık telefon kac para verırler sızce

elımde s23 var amazondan aldım 1 aylık telefon kac para verırler sızce
s23 ten s24e geçmek bence mantıksız ki çok düşük verirler gerek yok bence

@Mehmet Yılmaz abi bir şey soracağım müsadenle.Normalde s22 düşünüyordum fakat bu indirimi de görünce aklıma biraz yattı.Arada ki fark takas desteği vs 26-15 oluyor.11k fiyat farkı var mıdır acaba?

Fold 4 üme 30K veriyor ama fazladan 50K fold 6 ya vermeye gerek varmı hiç sanmıyorum.

Telefonumun 2.eli de 3 3.5 k civarı ediyor.Ek olarak ben telefonu 2.elden 8k ya satmış oluyorum ki telefonum a32.

Bende okudum fakat amazon müşteri hizmetleri bana iade sürecinde herkes parasını aldığını iddia etti.Normalde ben de çok güvenmem fakat konu amazon olunca insanın alası geliyor.
Hepsiburada 2 kere kullandım. 1 Tanesinde direkt telefonu verdim. Diğerinde ek destekli telefon aldım. İkisinde de aynı fiyatı sundular. Süreçte 1 kere talep oluşturdum sadece. Onun haricinde problemsiz geçirdim. Orası da düşünülebilir. Ama amazon garanti veriyorsa iş bitmiştir.

s23 ten s24e geçmek bence mantıksız ki çok düşük verirler gerek yok bence

@Mehmet Yılmaz abi bir şey soracağım müsadenle.Normalde s22 düşünüyordum fakat bu indirimi de görünce aklıma biraz yattı.Arada ki fark takas desteği vs 26-15 oluyor.11k fiyat farkı var mıdır acaba?
S23 ve S22 arasındaki fiyat farkına değer diye mi soruyorsun anlayamadım?

Hepsiburada 2 kere kullandım. 1 Tanesinde direkt telefonu verdim. Diğerinde ek destekli telefon aldım. İkisinde de aynı fiyatı sundular. Süreçte 1 kere talep oluşturdum sadece. Onun haricinde problemsiz geçirdim. Orası da düşünülebilir. Ama amazon garanti veriyorsa iş bitmiştir.
Easy cep üzerinden değil mi hepsiburada ki de?

S23 ve S22 arasındaki fiyat farkına değer diye mi soruyorsun anlayamadım?
s24-s22 11k fiyat farkına değer mi?Uzun vadede

Easy cep üzerinden değil mi hepsiburada ki de?

s24-s22 11k fiyat farkına değer mi?Uzun vadede
S23 ve S24 için değmezdi ama S24 ve S22 için emin olamadım. Değer gibi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,186,642
Üyeler
188,293
Son üye
60BAŞKAN
Geri