Çözüldü✓ Amazon gümrük sorunu yardım Lütfen

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.

TÜRK YILDIZLARI

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
446
Arkadaşlar 4 klavye (klavyeler aynı) 2 mouse siparişi oluşturdum. Siparişler 2+2+2 farklı sipariş numaralarıyla vermeme rağmen amazon bunları birleştirmiş . Haliyle kerrylogistic ten mesaj geldi "Amazon siparişinizin Türkiyeye zevki askıya alınmıştır. Gerekli adımları tamamlamak için .......... Tıklayınız " şeklinde mesaj geldi. Hangi yollarla çözebilirim kardeşimin adına kayıtlı hesap.

Arkadaşlar 4 klavye (klavyeler aynı) 2 mouse siparişi oluşturdum. Siparişler 2+2+2 farklı sipariş numaralarıyla vermeme rağmen amazon bunları birleştirmiş . Haliyle kerrylogistic ten mesaj geldi "Amazon siparişinizin Türkiyeye zevki askıya alınmıştır. Gerekli adımları tamamlamak için .......... Tıklayınız " şeklinde mesaj geldi. Hangi yollarla çözebilirim kardeşimin adına kayıtlı hesap.
müşteri hizmetleri ile sohbete bağlanın hocam , gerekli bilgileri vermeniz gerecek

Sıcak fırsatla alakası ne dostum bu konunun.
HK Gaming konusundan ötürü yanlışlıkla sıcak fırsat konusunda açmış konuyu galiba. Az daha ben de yapıyordum aynı hatayı.

Kalması gayet normal yapacak bir şey yok.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ciddi miktarda vergi çekerler ve ya iade ederler.

keyfi değil o 2 2 lerin de geçmemesi lazım da neyse :D aynı üründen max sınırın 2

İhtiyacını alsaydın sende çok çok alıyorsunuz patlıyorsunuz
Sadece kendim için versem neyse siparişler ayrı ayrı oluşturuldu amazonun saçmalığı

İhtiyacını alsaydın sende çok çok alıyorsunuz patlıyorsunuz
Ayrı verilmiş sipariş 2 kendime aldım 2 arkadaşıma amazon tutup onları birleştirmiş akıllı amazonn

Konuyu kapatabilir miyiz lütfen @Mehmet Yılmaz

Son düzenleme:
Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Geri