Amazon güvenilir mi?

Arkadaşlar 20 bin TL sistem toplamayı planlıyorum Mart Nisan ayında Amazon yurtdışı sitesine bakıyorum fiyatları yarı yarıya daha ucuz kargo gümrük vergileri dahil
amazon ilk alişveriş sitelerinden biri en güvenilirlerinden de biri

Kardeşim örnek vereyim Corsair uzun LED ışıklı direği var amazonda vergiler dahil 550 TL mafya babası itopya da 1650 TL bence yeterli karşılaştırma
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Neyini yanlis hesap edeceğim kardeşim sistede fiyat altında mavi tiki tıklayınca vergi kargo ücreti şu kadar dolar diyor
Amazon usa mesela kargo getirmeyebiliyor ayrica orada yazan fiyatlar tr ile ayni coğu bilgisayar bileşenlerinde farkına bakmiştım.

Evet güvenilir.

Güvenilir.

Kardeşim örnek vereyim Corsair uzun LED ışıklı direği var amazonda vergiler dahil 550 TL mafya babası itopya da 1650 TL bence yeterli karşılaştırma
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Neyini yanlis hesap edeceğim kardeşim sistede fiyat altında mavi tiki tıklayınca vergi kargo ücreti şu kadar dolar diyor
İyi kanka.
Doğru hesapladığına eminsen elbette alınır.
Amazon güvenli şirkettir.

Amazon en güvenilir alış-veriş hizmeti veren sitedir.Çok güvenilir şüphen olmasın.

Arkadaşlar 20 bin TL sistem toplamayı planlıyorum Mart Nisan ayında Amazon yurtdışı sitesine bakıyorum fiyatları yarı yarıya daha ucuz kargo gümrük vergileri dahil
tab2

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,169
Üyeler
186,854
Son üye
apeiron1903
Geri