Amazon İndirim Furyası Mağduriyeti Ve Cahil Arkadaşların Tavsiyesii

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Kardeş sen neye sitem etmişsin şu an? Amazonun iade politikası kadar kullanıcı dostu politikaya sürece sahip bir site yok.
İade de edebiliyormuşsun hem. Yani paranı geri alıyorsun.
Forumdan biri sana yardımcı olmuş "sıkıntı olmaz olursa da iade edersin" demiş daha ne istiyorsun tam olarak? Kargoyla uğraşma istersen gidip biz iadeni verelim. Ne insanlar var allahım ya. :D
Yok onada gerek yokki bulunduğu konumda evden teslim alan kargo firması varsa onuda talep edebiliyor evinden randevu ile iadeni aliyorlar daha ne olsun abi

adamlar iade almasa neyse de ürünü 29 gün kullanıp geri göndermek istesen bile alıyorlar hani hiçbir şekilde sorun çıkartmıyorlar sağlık olsun diyip iade et dostum dünyanın sonu değil

O menteşenin tamiri aşırı basit bu arada sarı sitede 200 300 liraya 3d baskı şeklinde satıyorlar, bana gelse böyle bir ürün Amazon ile iletişime geçip ödediğim paranın %30 civarını en az iade almaya çalışırdım tamirini yapar devam ederdim :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ben Meta Quest 3 almıştım VR gözlük satıcı da 3. taraf satıcıydı Amazon değildi. 1 Hafta kullandım aşırı mide bulantısı vs. yaptı alışamadım bir türlü, paketleyip iade ettim. Daha kargoya vermeden iadem onaylanmıştı sadece para iadesi için ürünün satıcı tarafından teslim alınması gerekiyordu.
Alıntıyı görüntüle

Aynen öyle bende basıp gönderirdim ne olacak sanki, neyse banada söver şimdi 3d den kötü basmış diye :D
keşke benim derdimde bu olaydı :D benim ses kartım bozuk geldi direkt ses kısınca sol daha çok kısılıyor hatta baya çok ve tekerlek dönerken cızırtı yapıyor sonradan da keşfettim type x takınca şarj 50 den 75 oldu 5 dk kullandım 50 ye düştü geri dün yine 75 oldu sonra şarja taktım fulledim :D

Hakaret davası yememiş daha önce, o yüzden böyle millete küfür edebiliyor.
Uğraşana oyunda dahil bu arada chatten sesten sövmek zorbalamak bile dava sebebi oyun diyip geçmemek lazım

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Geri