Amazon İndirim Furyası Mağduriyeti Ve Cahil Arkadaşların Tavsiyesii

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
30 gün koşulsuz iade + 1 yıl içinde yine iade edebiliyorsun ürünü
Anlatamazsın ki :D sol menteşe kırık gelmiş, o haliyle kafana takabiliyorsan al kullan 11 ay 29 gün, 30. gün iade aç de ki menteşesi kırıldı Amazon anında iade alıyor :D

Ben öyle yapiyordum hassas narin kullanıyordum ürünü 28 29 günün sonunda memnun degilsem iade ediyordum zarar vermeden fu
Anlatamazsın ki :D sol menteşe kırık gelmiş, o haliyle kafana takabiliyorsan al kullan 11 ay 29 gün, 30. gün iade aç de ki menteşesi kırıldı Amazon anında iade alıyor :D

boş konu burada sitemin amazona değil bunu bu şekilde iade edene laf edeceksin tabi bunu iade alıp satan amazonda da suç varda amazonda sana iade almıyorum demiyor ztn benim de nova 7 kulaklığımın sol ses tekeri bozuk çıktı sess kısınca cızırtı yapıyor sol sağa göre çok daha fazla kısılıyor gidip konu açmadım bir kaç kişiye yazdım onlar alacaktı garanti firmasına yazım fatura ve garanti belgesi istedi garanti belgesi kutudan sökülmüş faturada daha düşmedi yollayamıyorum amazonda iade et geç diyor adamlar mağdur etmiyor
O menteşenin tamiri aşırı basit bu arada sarı sitede 200 300 liraya 3d baskı şeklinde satıyorlar, bana gelse böyle bir ürün Amazon ile iletişime geçip ödediğim paranın %30 civarını en az iade almaya çalışırdım tamirini yapar devam ederdim :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ben öyle yapiyordum hassas narin kullanıyordum ürünü 28 29 günün sonunda memnun degilsem iade ediyordum zarar vermeden fu
Ben Meta Quest 3 almıştım VR gözlük satıcı da 3. taraf satıcıydı Amazon değildi. 1 Hafta kullandım aşırı mide bulantısı vs. yaptı alışamadım bir türlü, paketleyip iade ettim. Daha kargoya vermeden iadem onaylanmıştı sadece para iadesi için ürünün satıcı tarafından teslim alınması gerekiyordu.

O menteşenin tamiri aşırı basit bu arada sarı sitede 200 300 liraya 3d baskı şeklinde satıyorlar, bana gelse böyle bir ürün Amazon ile iletişime geçip ödediğim paranın %30 civarını en az iade almaya çalışırdım tamirini yapar devam ederdim :D

Ben Meta Quest 3 almıştım VR gözlük satıcı da 3. taraf satıcıydı Amazon değildi. 1 Hafta kullandım aşırı mide bulantısı vs. yaptı alışamadım bir türlü, paketleyip iade ettim. Daha kargoya vermeden iadem onaylanmıştı sadece para iadesi için ürünün satıcı tarafından teslim alınması gerekiyordu.
Aynen öyle amazon en sorunsuz platform diyebiliriz

1759754161811.webp

Aynen öyle bende basıp gönderirdim ne olacak sanki, neyse banada söver şimdi 3d den kötü basmış diye :D

bence iade yerine değişim talep et, sonuçta sana sağlam durumda ürün vermeleri lazımdı, sıfır ürün verirler belki :D

bence iade yerine değişim talep et, sonuçta sana sağlam durumda ürün vermeleri lazımdı, sıfır ürün verirler belki :D
Amazon depo 2.el ürünlerde amazona değişim isteyemiyorsun stok kısıtlı çünkü sadece iade kabul ediyor Amazon ama garantidi varsa belgesi ve faturasıyla razer servisinden tamir onarım değişim talep edebilir

Amazon depo 2.el ürünlerde amazona değişim isteyemiyorsun stok kısıtlı çünkü sadece iade kabul ediyor Amazon ama garantidi varsa belgesi ve faturasıyla razer servisinden tamir onarım değişim talep edebilir
Kanka sen niye güzel parmaklarını yoruyorsun aynı tas aynı hamam boşver :D

Kardeş sen neye sitem etmişsin şu an? Amazonun iade politikası kadar kullanıcı dostu politikaya sürece sahip bir site yok.
İade de edebiliyormuşsun hem. Yani paranı geri alıyorsun.
Forumdan biri sana yardımcı olmuş "sıkıntı olmaz olursa da iade edersin" demiş daha ne istiyorsun tam olarak? Kargoyla uğraşma istersen gidip biz iadeni verelim. Ne insanlar var allahım ya. :D

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,166,000
Üyeler
185,206
Son üye
berke5784
Geri