OrkunJJ
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 2,733
Anlatamazsın ki30 gün koşulsuz iade + 1 yıl içinde yine iade edebiliyorsun ürünü
Anlatamazsın ki30 gün koşulsuz iade + 1 yıl içinde yine iade edebiliyorsun ürünü
Her yerde var bu çürük elmalardan hocam, sen insanlara yardımcı olmaktan vazgeçme. Avel işte naparsın kafası basmıyor.Şuraya bırakayım belki suratı kızarır da bu arkadaş da o haysiyet yoktur büyük ihtimalle.
Eyvallah hocam teşekkür ederim.Her yerde var bu çürük elmalardan hocam, sen insanlara yardımcı olmaktan vazgeçme. Avel işte naparsın kafası basmıyor.
Anlatamazsın kisol menteşe kırık gelmiş, o haliyle kafana takabiliyorsan al kullan 11 ay 29 gün, 30. gün iade aç de ki menteşesi kırıldı Amazon anında iade alıyor
![]()
O menteşenin tamiri aşırı basit bu arada sarı sitede 200 300 liraya 3d baskı şeklinde satıyorlar, bana gelse böyle bir ürün Amazon ile iletişime geçip ödediğim paranın %30 civarını en az iade almaya çalışırdım tamirini yapar devam ederdimboş konu burada sitemin amazona değil bunu bu şekilde iade edene laf edeceksin tabi bunu iade alıp satan amazonda da suç varda amazonda sana iade almıyorum demiyor ztn benim de nova 7 kulaklığımın sol ses tekeri bozuk çıktı sess kısınca cızırtı yapıyor sol sağa göre çok daha fazla kısılıyor gidip konu açmadım bir kaç kişiye yazdım onlar alacaktı garanti firmasına yazım fatura ve garanti belgesi istedi garanti belgesi kutudan sökülmüş faturada daha düşmedi yollayamıyorum amazonda iade et geç diyor adamlar mağdur etmiyor
Ben Meta Quest 3 almıştım VR gözlük satıcı da 3. taraf satıcıydı Amazon değildi. 1 Hafta kullandım aşırı mide bulantısı vs. yaptı alışamadım bir türlü, paketleyip iade ettim. Daha kargoya vermeden iadem onaylanmıştı sadece para iadesi için ürünün satıcı tarafından teslim alınması gerekiyordu.Ben öyle yapiyordum hassas narin kullanıyordum ürünü 28 29 günün sonunda memnun degilsem iade ediyordum zarar vermeden fu
Aynen öyle amazon en sorunsuz platform diyebilirizO menteşenin tamiri aşırı basit bu arada sarı sitede 200 300 liraya 3d baskı şeklinde satıyorlar, bana gelse böyle bir ürün Amazon ile iletişime geçip ödediğim paranın %30 civarını en az iade almaya çalışırdım tamirini yapar devam ederdim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ben Meta Quest 3 almıştım VR gözlük satıcı da 3. taraf satıcıydı Amazon değildi. 1 Hafta kullandım aşırı mide bulantısı vs. yaptı alışamadım bir türlü, paketleyip iade ettim. Daha kargoya vermeden iadem onaylanmıştı sadece para iadesi için ürünün satıcı tarafından teslim alınması gerekiyordu.
O menteşenin tamiri aşırı basit bu arada sarı sitede 200 300 liraya 3d baskı şeklinde satıyorlar, bana gelse böyle bir ürün Amazon ile iletişime geçip ödediğim paranın %30 civarını en az iade almaya çalışırdım tamirini yapar devam ederdim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ben Meta Quest 3 almıştım VR gözlük satıcı da 3. taraf satıcıydı Amazon değildi. 1 Hafta kullandım aşırı mide bulantısı vs. yaptı alışamadım bir türlü, paketleyip iade ettim. Daha kargoya vermeden iadem onaylanmıştı sadece para iadesi için ürünün satıcı tarafından teslim alınması gerekiyordu.
Amazon depo 2.el ürünlerde amazona değişim isteyemiyorsun stok kısıtlı çünkü sadece iade kabul ediyor Amazon ama garantidi varsa belgesi ve faturasıyla razer servisinden tamir onarım değişim talep edebilirbence iade yerine değişim talep et, sonuçta sana sağlam durumda ürün vermeleri lazımdı, sıfır ürün verirler belki![]()
Kanka sen niye güzel parmaklarını yoruyorsun aynı tas aynı hamam boşverAmazon depo 2.el ürünlerde amazona değişim isteyemiyorsun stok kısıtlı çünkü sadece iade kabul ediyor Amazon ama garantidi varsa belgesi ve faturasıyla razer servisinden tamir onarım değişim talep edebilir
adam tavsiye vermiş, üsluba tepkilere bak. neresinden tutsan elinde kalıyor insanlar bir değişikEyvallah hocam teşekkür ederim.