Yunus Yıldız
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 202
rog strix rtx 3050 almak istiyorum amazon japonyadan garanti durumu nasıl oluyor veya oluyor mu bilen açıklayabilir mi
olmuyor diye biliyorum ayrıca sepete ekleyip sona kadar gidin vergileri sonradan ekleniyo tr ile aynı fiyatlara geliyo eskiden iyiydi ama şu an tr ile pek bi fark kalmadı aralarındarog strix rtx 3050 almak istiyorum amazon japonyadan garanti durumu nasıl oluyor veya oluyor mu bilen açıklayabilir
Olmuyor diye biliyorum.rog strix rtx 3050 almak istiyorum amazon japonyadan garanti durumu nasıl oluyor veya oluyor mu bilen açıklayabilir mi
Garanti söz konusu değil. Sadece Amazon Almanya üzerinden garanti olayı var o durum da para iadesi olarak temin ediliyor. Türkiye garantisi yok. Japonya'da garanti konusu söz konusu değildir. 3 ay sonra sorun olsa bile para iadesi olmuyor. Eğer bariz bir fark yok ise bulaşmamak daha iyi.rog strix rtx 3050 almak istiyorum amazon japonyadan garanti durumu nasıl oluyor veya oluyor mu bilen açıklayabilir mi
2k fark var30 gün iade garantisi vardır. Fiyatı normalden uyguna geliyorsa alınır.
Kaça geliyor sana?2k fark var
rog strix rtx 3050 almak istiyorum amazon japonyadan garanti durumu nasıl oluyor veya oluyor mu bilen açıklayabilir mi
8Kaça geliyor sana?