Neler Yeni

Öneri 📦Amazon Kargo Firması Seçeneği📦

tümen

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,963
İsim
tümen dağ
bana yaşattıkları kayıp çok büyük yani artık küfür edecek seviyeye getirdiler beni ama kargoyu hala getirmediler nalet ettim artık dava felan açabilirsem dava açacagım cimere felan şikayette bulunacagım araştırıp işimizi halletmek için bile kuryenin şahsi keyfini bekliyoruz keyfi istemeyince hemen çevrede tanınmadı yazıp iade yapıyorlar keyfi çalışmayıp para kazanıyoralr
agt ve ups öyle çalışıyor
benımde geçen aynı mezvu oldu ama çok lazımlı değildi
adres yetersiz yazmış kurye 10 yıldır sürekli kargo gelen adrese

alikurt

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
Nuance
agt ve ups öyle çalışıyor
benımde geçen aynı mezvu oldu ama çok lazımlı değildi
adres yetersiz yazmış kurye 10 yıldır sürekli kargo gelen adrese

8 günde 20 k kayıp yaşattılar bana kartımı sürekli kullanıyorum evimin 200 metre uzagındaki atm den para yatırıımını kabul etmediği için yeniledim sürekli aktif kullanıyorum diye ama yaklaşık basım ve gonderımınden ıtıbaren 2 gun basım ve kargoya veriliş 8 gün kargonun keyfi bekletişiyle beraber 10 gündür kullanamıyorum

bu yaşadıgım kaybı kim karşılayacak diyorum kopyala yapıştır cevap veriyorlar hala :D iletişimede geçemiyorsun değişik bi şey olmuş bu kargo ya hala daha yazıyorum yok üst mertebelere verdik yok bilmem naptık 2 gündür oyalıyorlar bakalım kaç gün daha oyalayacaklar

EmreErkanAydın

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
655
İsim
Emre Erkan Aydın
Agt nin neresi iyi adam evde 4 kişi olmamıza rağmen geldiğini bizim duymadığımızı söylüyor adres falan karışmıştır evde 4 kişiydik duymadık deyince de gel alıyorsan al yoksa geri gönderiyorum diyor yanına gidince de utanmadan bir de sorguya çekiyor nerdeydin ben geldim yoktun yok seni bilmem ne kadar bekledim gittim sonra şikayet ettim kargolarımı da bir daha bu kargo firmasıyla yollanmamasını istedim

halitxct

80+ Silver
Top Bottom