Amazon kargo iade sorunu

ensareiz

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,275
amazon’dan bir klavye aldım ürün geldi test ettim ve beğenmedim iade etmek için amazon’un bana verdiği ücretsiz iade kodunu mng kargoya verdim ve bu süreçte bana ne takip kodu ne başka bişey geldi ve amazondada herhangi bir iadeye verdiğime dair bi ibare yok.

amazon’dan bir klavye aldım ürün geldi test ettim ve beğenmedim iade etmek için amazon’un bana verdiği ücretsiz iade kodunu mng kargoya verdim ve bu süreçte bana ne takip kodu ne başka bişey geldi ve amazondada herhangi bir iadeye verdiğime dair bi ibare yok.
Dostum ürün ellerine geçince ve kayıt açılınca iade süreciniz başlamıştır diye sana bilgilendirme yapılır

4 gün oldu vereli
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

4 gün oldu

amazon’a sorunca da mng kargoya sorun diyor
yurt dısı kargo verdım 1 hafta surmustu

4 gün oldu vereli

4 gün oldu

amazon’a sorunca da mng kargoya sorun diyor
öncelikle mng kargoyu arayın hangi şubeden kargoya verdiyseniz o şubeden isim ile çıkış bilgisi elde edin takip numarasını alın ardından amazonda destek talebi açın ve gerekli kargo takip numarasını kendilerine sağlayın depo ile iletişime geçildiğinde size dönüş sağlancaktır

sisteme biraz geç işliyor. sorun yok biraz beklemelisin.

Geri