Yardım Amazon Kargosu olan hesabımı kapattı.

HANN

80+
Reaksiyon skoru
22
Amazon japonyadan ekran kartı almıştım 5 gün önce ürünü kargolamislardi. Bu gün kargonun durumuna bakayım dedim ama hesabı kapatmışlar Bu nasıl oluyor.
Bankadan bakınca provizyondaki işlemler de yazıyor .
Ne olur kart gelir mi ?

Amazon japonyadan ekran kartı almıştım 5 gün önce ürünü kargolamislardi. Bu gün kargonun durumuna bakayım dedim ama hesabı kapatmışlar Bu nasıl oluyor.
Ne olur kart gelir mi ?
kargoya çıktıysa gelir diye tahmin ediyorum dostum
umarım bi sıkıntı yaşamazsın

Kargoya verildikten sonra hesabın banlandığını ilk defa görüyorum. Eğer parayı çektiyse E-Mail üzerinden DHL nin gönderdiği takip numarasıyla takip edebilirsiniz.

Ne olur kart gelir mi ?
@KeReM 1963
Kendisi öyle fırsatları kaçırmıyor, alıyor da.

Ne olur kart gelir mi ?
Kargodan sonra hesap banlamak mı amazon yerli dolandırıcılar gibi çalışmaya başlamış :D şaka bir yana E-Posta nıza kargo takip numarası gelmiştir ona bakın birde amazon'a ulaşın

Kargodan sonra hesap banlamak mı amazon yerli dolandırıcılar gibi çalışmaya başlamış :D şaka bir yana E-Posta nıza kargo takip numarası gelmiştir ona bakın birde amazon'a ulaşın
Bu normal amazon değil amazon japonya. Sadece japonyadan gelen siparişlere izin veriyor, japonya dışını banlıyor. Bazı kullanıcılar (örnek @KeReM 1963 ) banlanmıyor. Banlanıp banlanmamak tamamen şans işi.
Normal amazon türkiye böyle bir şey yapmıyor.

Bu normal amazon değil amazon japonya. Sadece japonyadan gelen siparişlere izin veriyor, japonya dışını banlıyor. Bazı kullanıcılar (örnek @KeReM 1963 ) banlanmıyor. Banlanıp banlanmamak tamamen şans işi.
Normal amazon türkiye böyle bir şey yapmıyor.
4 Tane sorunsuz siparişim oldu :cool:

Ne olur kart gelir mi ?
kargon gelır p.tesı sıparıs verdım bugun carsamba gunu teslım ettıler hesabımda halen acık ekran kartı aldım

kargon gelır p.tesı sıparıs verdım bugun carsamba gunu teslım ettıler hesabımda halen acık ekran kartı aldım
Japonyadan 2 günde adresinizemi teslim ettiler. Bu nasıl bir hızdır. Aliexpress ten 3 ayda gelen kargomu hatırladım.

Japonyadan 2 günde adresinizemi teslim ettiler. Bu nasıl bir hızdır. Aliexpress ten 3 ayda gelen kargomu hatırladım.
aman sessız ol formda bazı gızlı al satcılar var sevmıyorlar amazon japonyadan alısverı yapanları basklarıda ogrenmesın ıslerıne gelmıyor sonrada cok bılgılı ıkıncı el pazarcıları olduklarını ıddaa edıyorlar :) gule gule kullan hayırlı olsun kardesım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,961
Üyeler
184,247
Son üye
atifdogan
Geri