kargoya çıktıysa gelir diye tahmin ediyorum dostumAmazon japonyadan ekran kartı almıştım 5 gün önce ürünü kargolamislardi. Bu gün kargonun durumuna bakayım dedim ama hesabı kapatmışlar Bu nasıl oluyor.
Bankadan bakınca provizyondaki işlemler de yazıyor .
Ne olur kart gelir mi ?
Siz daha önce Amazon japonyadan alis veriş yapmış miydiniz Yaptıysanız süreç nasıl geçti ?kargoya çıktıysa gelir diye tahmin ediyorum dostum
umarım bi sıkıntı yaşamazsın
@KeReM 1963Amazon japonyadan ekran kartı almıştım 5 gün önce ürünü kargolamislardi. Bu gün kargonun durumuna bakayım dedim ama hesabı kapatmışlar Bu nasıl oluyor.
Ne olur kart gelir mi ?
hayır yapmadımSiz daha önce Amazon japonyadan alis veriş yapmış miydiniz Yaptıysanız süreç nasıl geçti ?
Kargodan sonra hesap banlamak mı amazon yerli dolandırıcılar gibi çalışmaya başlamışAmazon japonyadan ekran kartı almıştım 5 gün önce ürünü kargolamislardi. Bu gün kargonun durumuna bakayım dedim ama hesabı kapatmışlar Bu nasıl oluyor.
Ne olur kart gelir mi ?
Bu normal amazon değil amazon japonya. Sadece japonyadan gelen siparişlere izin veriyor, japonya dışını banlıyor. Bazı kullanıcılar (örnek @KeReM 1963 ) banlanmıyor. Banlanıp banlanmamak tamamen şans işi.Kargodan sonra hesap banlamak mı amazon yerli dolandırıcılar gibi çalışmaya başlamışşaka bir yana E-Posta nıza kargo takip numarası gelmiştir ona bakın birde amazon'a ulaşın
4 Tane sorunsuz siparişim olduBu normal amazon değil amazon japonya. Sadece japonyadan gelen siparişlere izin veriyor, japonya dışını banlıyor. Bazı kullanıcılar (örnek @KeReM 1963 ) banlanmıyor. Banlanıp banlanmamak tamamen şans işi.
Normal amazon türkiye böyle bir şey yapmıyor.
kargon gelır p.tesı sıparıs verdım bugun carsamba gunu teslım ettıler hesabımda halen acık ekran kartı aldımAmazon japonyadan ekran kartı almıştım 5 gün önce ürünü kargolamislardi. Bu gün kargonun durumuna bakayım dedim ama hesabı kapatmışlar Bu nasıl oluyor.
Ne olur kart gelir mi ?
Japonyadan 2 günde adresinizemi teslim ettiler. Bu nasıl bir hızdır. Aliexpress ten 3 ayda gelen kargomu hatırladım.kargon gelır p.tesı sıparıs verdım bugun carsamba gunu teslım ettıler hesabımda halen acık ekran kartı aldım
aman sessız ol formda bazı gızlı al satcılar var sevmıyorlar amazon japonyadan alısverı yapanları basklarıda ogrenmesın ıslerıne gelmıyor sonrada cok bılgılı ıkıncı el pazarcıları olduklarını ıddaa edıyorlarJaponyadan 2 günde adresinizemi teslim ettiler. Bu nasıl bir hızdır. Aliexpress ten 3 ayda gelen kargomu hatırladım.