Neler Yeni

Yardım Amazon Kargosu olan hesabımı kapattı.

HANN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Yasin Berat Pekediz
Amazon japonyadan ekran kartı almıştım 5 gün önce ürünü kargolamislardi. Bu gün kargonun durumuna bakayım dedim ama hesabı kapatmışlar Bu nasıl oluyor.
Bankadan bakınca provizyondaki işlemler de yazıyor .
Ne olur kart gelir mi ?

PİŞMANIM

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,854
İsim
İbrahim
Amazon japonyadan ekran kartı almıştım 5 gün önce ürünü kargolamislardi. Bu gün kargonun durumuna bakayım dedim ama hesabı kapatmışlar Bu nasıl oluyor.
Ne olur kart gelir mi ?
kargoya çıktıysa gelir diye tahmin ediyorum dostum
umarım bi sıkıntı yaşamazsın

HANN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Yasin Berat Pekediz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
kargoya çıktıysa gelir diye tahmin ediyorum dostum
umarım bi sıkıntı yaşamazsın
Siz daha önce Amazon japonyadan alis veriş yapmış miydiniz Yaptıysanız süreç nasıl geçti ?

KeReM 1963

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,750
İsim
Kerem ORUÇ
İlgilendiği Kategoriler
Yurtdışı Alışverişi
Instagram
oruckereem
Steam
Kerem1963
Discord
Kerem1963 #8121
Kargoya verildikten sonra hesabın banlandığını ilk defa görüyorum. Eğer parayı çektiyse E-Mail üzerinden DHL nin gönderdiği takip numarasıyla takip edebilirsiniz.

BarbaraPalvin

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,807
İsim
Umut
İlgilendiği Kategoriler
her şey
Ne olur kart gelir mi ?
@KeReM 1963
Kendisi öyle fırsatları kaçırmıyor, alıyor da.

wolvesina

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,365
İsim
Arda Gezer
Ne olur kart gelir mi ?
Kargodan sonra hesap banlamak mı amazon yerli dolandırıcılar gibi çalışmaya başlamış :D şaka bir yana E-Posta nıza kargo takip numarası gelmiştir ona bakın birde amazon'a ulaşın

Çağrı Yılmaz

80+ Silver
Kargodan sonra hesap banlamak mı amazon yerli dolandırıcılar gibi çalışmaya başlamış :D şaka bir yana E-Posta nıza kargo takip numarası gelmiştir ona bakın birde amazon'a ulaşın
Bu normal amazon değil amazon japonya. Sadece japonyadan gelen siparişlere izin veriyor, japonya dışını banlıyor. Bazı kullanıcılar (örnek @KeReM 1963 ) banlanmıyor. Banlanıp banlanmamak tamamen şans işi.
Normal amazon türkiye böyle bir şey yapmıyor.

KeReM 1963

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,750
İsim
Kerem ORUÇ
İlgilendiği Kategoriler
Yurtdışı Alışverişi
Instagram
oruckereem
Steam
Kerem1963
Discord
Kerem1963 #8121
Bu normal amazon değil amazon japonya. Sadece japonyadan gelen siparişlere izin veriyor, japonya dışını banlıyor. Bazı kullanıcılar (örnek @KeReM 1963 ) banlanmıyor. Banlanıp banlanmamak tamamen şans işi.
Normal amazon türkiye böyle bir şey yapmıyor.
4 Tane sorunsuz siparişim oldu :cool:

HAYALETT

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
126
İsim
oğuzhan demirhan
Ne olur kart gelir mi ?
kargon gelır p.tesı sıparıs verdım bugun carsamba gunu teslım ettıler hesabımda halen acık ekran kartı aldım

İceWolf

80+ Silver
kargon gelır p.tesı sıparıs verdım bugun carsamba gunu teslım ettıler hesabımda halen acık ekran kartı aldım
Japonyadan 2 günde adresinizemi teslim ettiler. Bu nasıl bir hızdır. Aliexpress ten 3 ayda gelen kargomu hatırladım.

HAYALETT

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
126
İsim
oğuzhan demirhan
Japonyadan 2 günde adresinizemi teslim ettiler. Bu nasıl bir hızdır. Aliexpress ten 3 ayda gelen kargomu hatırladım.
aman sessız ol formda bazı gızlı al satcılar var sevmıyorlar amazon japonyadan alısverı yapanları basklarıda ogrenmesın ıslerıne gelmıyor sonrada cok bılgılı ıkıncı el pazarcıları olduklarını ıddaa edıyorlar :) gule gule kullan hayırlı olsun kardesım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,046,588
Üyeler
166,034
Son üye
bilal yaşar
Top Bottom