BGSGP 80+ Bronze Katılım 24 Ekim 2022 Mesajlar 771 21 Kasım 2023 #1 Amazon'da hâlen indirime girmeyen ürünler daha sonradan indirime girer mi yoksa daha indirime girmeyecekler mi? İndirime girdiğinde aradaki fark Amazon bakiyeme yansıtılır onu biliyorum da, ben anlık indirimlerden yararlanmak istiyorum.
Amazon'da hâlen indirime girmeyen ürünler daha sonradan indirime girer mi yoksa daha indirime girmeyecekler mi? İndirime girdiğinde aradaki fark Amazon bakiyeme yansıtılır onu biliyorum da, ben anlık indirimlerden yararlanmak istiyorum.
Etobaba 80+ Bronze Katılım 26 Mayıs 2022 Mesajlar 1,884 Dahası Reaksiyon skoru 849 İsim Ertuğrul 21 Kasım 2023 #2 Girebilir.
Aestro 80+ Katılım 21 Kasım 2023 Mesajlar 160 22 Kasım 2023 #3 BGSGP yazmış: Amazon'da hâlen indirime girmeyen ürünler daha sonradan indirime girer mi yoksa daha indirime girmeyecekler mi? İndirime girdiğinde aradaki fark Amazon bakiyeme yansıtılır onu biliyorum da, ben anlık indirimlerden yararlanmak istiyorum. Devamı için tıklayın... Amazon bu kasımda öyle aman aman ben indirim görmedim fiyatı yükseltip kasimdan önceki fiyatindan 200 veya ayni fiyattan goz boyadikalrini gordum
BGSGP yazmış: Amazon'da hâlen indirime girmeyen ürünler daha sonradan indirime girer mi yoksa daha indirime girmeyecekler mi? İndirime girdiğinde aradaki fark Amazon bakiyeme yansıtılır onu biliyorum da, ben anlık indirimlerden yararlanmak istiyorum. Devamı için tıklayın... Amazon bu kasımda öyle aman aman ben indirim görmedim fiyatı yükseltip kasimdan önceki fiyatindan 200 veya ayni fiyattan goz boyadikalrini gordum
Y Yunus-16 80+ Katılım 12 Aralık 2021 Mesajlar 75 Dahası Reaksiyon skoru 15 İsim Yunus Çamsever 22 Kasım 2023 #4 BGSGP yazmış: Amazon'da hâlen indirime girmeyen ürünler daha sonradan indirime girer mi yoksa daha indirime girmeyecekler mi? İndirime girdiğinde aradaki fark Amazon bakiyeme yansıtılır onu biliyorum da, ben anlık indirimlerden yararlanmak istiyorum. Devamı için tıklayın... Belli olmuyor girebilir
BGSGP yazmış: Amazon'da hâlen indirime girmeyen ürünler daha sonradan indirime girer mi yoksa daha indirime girmeyecekler mi? İndirime girdiğinde aradaki fark Amazon bakiyeme yansıtılır onu biliyorum da, ben anlık indirimlerden yararlanmak istiyorum. Devamı için tıklayın... Belli olmuyor girebilir