00:00’da mı başlayacaktı?an itibariyle indirim gününe girdik dostlar indirimli ürünleri konuda paylaşırsanız sevinirim
12.00 da00:00’da mı başlayacaktı?
bu ürün işini görmez mi ?https://www.amazon.com.tr/dp/B098K3...333&creativeASIN=B098K3H92Z&linkCode=asn&th=1 bu ürün indirime girer mi sizce?
O modelin 7400 mhz i çok mantıksız cl i çok artıyor en mantıklısı 7000 veya 7200 tabi sizin biteceğiniz işbu ürün işini görmez mi ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
bu ürün indirime girerse alacağım
zaten kaç gündür konuşuyoruz yarın olsada alsam artık indirimliO modelin 7400 mhz i çok mantıksız cl i çok artıyor en mantıklısı 7000 veya 7200 tabi sizin biteceğiniz iş
Ahahha senin olduğunu fark etmedimzaten kaç gündür konuşuyoruz yarın olsada alsam artık indirimli
Hocam bluetooth adaptörleri hakkında bilgim yok forumda konu açmıştım bunu önerdiler ondan dolayı.bu ürün işini görmez mi ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
bu ürün indirime girerse alacağım
ben aldım kullanıyorum kasanın arkasına takınca bağlantı düşüyor ama öne taktımmı 10 metre gidiyorum gene çekiyor kasanın önüne takınca ben genede söyleyeyim.Hocam bluetooth adaptörleri hakkında bilgim yok forumda konu açmıştım bunu önerdiler ondan dolayı.