alınırGüzel bir tablet bekliyorum sizce tab s9 alınır mı?
10bin olursa hanıma hediye alayımdyson v15 indirimi gelir mi acaba ?
dyson v15 indirimi gelir mi acaba ?
20 kya satıyolar 10 k nerdeee. bu arada bence o kadar paraya emin olun gerek yok. 2.5k ya amazondan bi markadan aldım aynı işi görüyor tam olarak10bin olursa hanıma hediye alayım
hocam 10k imkansız , v12 bile 15lerde geziyor. v15 18k falan olursa bile alınır .10bin olursa hanıma hediye alayım
ben de öyle düşünüyorum da annem darlıyor.20 kya satıyolar 10 k nerdeee. bu arada bence o kadar paraya emin olun gerek yok. 2.5k ya amazondan bi markadan aldım aynı işi görüyor tam olarak
Dogru. Yıne asgarı ucrete yapılan zam ele gecmeden erıcek. Suan alıp gelen zamla kredı kartı borcu odemek daha mantıklı2024 e kadar ne alsanız kardır
süpürgelerin elması işte yapacak bişey yok o zamanhocam 10k imkansız , v12 bile 15lerde geziyor. v15 18k falan olursa bile alınır .
Mesaj otomatik birleştirildi:
ben de öyle düşünüyorum da annem darlıyor.
hocam alalım da 10 sene bir şey istemez muhtemelensüpürgelerin elması işte yapacak bişey yok o zaman
Bu o hesaba özel promosyon değil, direkt ürünlere %30 %20 indirim gibi. (Yani öyle biliyorum, umarım öyledir.)UYGUN DEĞİLSİNİZ GELİYOR ÇEEET
öyle zaten, genel indirimBu o hesaba özel promosyon değil, direkt ürünlere %30 %20 indirim gibi. (Yani öyle biliyorum, umarım öyledir.)