Amazon Kitap Önerileri İstiyorum.

dostecann

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
734
Evet arkadaşlar, kitapları sadece okulda derste okuyan birisiyim. Birkaç spor hocam kitap okumamı tavsiye ediyorlardı sürekli. Ben bu şekilde başlamak istiyorum. Sadece kitaptan sıkılırım ve param, zamanım boşa gider diye korkuyorum. Kitap önerilerinizi bekliyorum. Oyun, film evrenlerinde geçen kitaplar olabilir. The Walking Dead, Metro gibi kıyamet sonrası Dünya konusunu severim örneğin. Metro serisinin fiyatı da çok uygun değilmiş. Önerilerinizi bekliyorum.

hocam hiç kitap okuma alışkanlığınız yok ise çoçuk kitaplarından başlayın indirimden bağımsız tavsiye isterseniz
spiderwick günceleri kitap serisi
wondla
2 yıl okul tatili

tavsiyemdir. indirimli kitap ve güzel kitap arıyorsanız bunlara bakabilirsiniz ama size ağır gelir bence

hocam hiç kitap okuma alışkanlığınız yok ise çoçuk kitaplarından başlayın indirimden bağımsız tavsiye isterseniz
spiderwick günceleri kitap serisi
wondla
2 yıl okul tatili

tavsiyemdir. indirimli kitap ve güzel kitap arıyorsanız bunlara bakabilirsiniz ama size ağır gelir bence
İlgilendiğiniz için teşekkürler. Önerilerinizi inceleyeceğim.

Bana kitap okuma hevesimi aşılayan kitap Küçük Prens oldu açıkçası, onu öneririm. Bunun haricinde çok okunan uzun olmayan klasiklerden de okuyabilirsin. Benim de dün sipariş ettiğim kitap Siddhartha (Hermann Hesse). Şu an uyku mahmurluğuyla aklıma pek kitap ismi gelmiyor. Fantastik bilim kurgu olarak da aklımda kalan Labirent serisi var. Lise yıllarımda büyük zevkle okumuştum.

Bende kitap okumayı sevmeyen biriyim bu sene edebiyat hocam proje olarak kitap okuma vermişti bende polisiye istedim Ahmet Ümit-Kayip tanrılar ülkesi güzel kitap biraz kalın ama sürükleyici. Polisiye ve mitoloji karışık. Kitabi okurken çok sardı sanki kitabin içindeymiş gibi geldi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,191,526
Üyeler
189,105
Son üye
metehan19tdı
Geri