🔥İndirim Amazon Kuponlu Ürünler / İşbankası 900TL Maxipuan

Reaksiyon skoru
192
Bugün Amazonda gezerken farkettiğim bir durumu paylaşmak istiyorum. Amazonda kuponlu ürünlerin fiyatları Akakçe, Cimri gibi takip siteleri tarafından algılanamıyor. O yüzden ürün uygunda olsa sistemler yakalayamıyor. Bilgisayar kategorisinde çok iyi ürünler yok genelde ıvır zıvır diye tabir edebileceğimiz ürünler var ama işinize yarar belki diye paylaşmak istedim.

Kuponlu Bilgisayar Ürünleri:

Kuponlu Tüm Ürünler:

Ayrıca kuponları kullanma adımları;
Kuponlu Ürünü Gidiyoruz ve kupon kısmını işaretliyoruz. Dilerseniz Sepete Atın Dilerseniz Hemen AL 'a tıklayın.
Ekran görüntüsü 2025-12-02 214548.webp

Ürünü satın alma aşamasına geçtiğinizde kupon uygulanmatadır.

Ekran görüntüsü 2025-12-02 214823.webp

MAXIMUMKART_ARALIK_25_LANDING_PA.webp

Kampanya Sayfası

Ayrıca İş Bankası Maximum Karta Çoğu Üründe Peşin Fiyatına 9 Taksit Bulunmaktadır.
Maximum Kart'ınız ile 1-15 Aralık 2025 tarihleri arasında Amazon.com.tr’den tek seferde ve farklı günlerde yapacağınız 3.000 TL ve üzeri her alışverişinize 300 TL, toplamda 900 TL MaxiPuan!

Katılmak için:

• Maximum Mobil’de ya da İşCep'te “Kampanyalar” bölümünden ilgili kampanyadaki “KATIL” butonuna tıklamanız yeterlidir. Katılımınızı kampanya dönemi içinde dilediğiniz zaman (alışverişinizden önce veya sonra) yapabilirsiniz.
Birçok uygulamada olduğu gibi İşbankası 'da Uygulamadan Katılmanızı zorunlu kılıyor aksi halde Maxipuan kazanamıyorsun.

hocam ben troy kredi kartı ile alışveriş yapamıyorum sebebi nedir
Amazon sistemi global ödeme araçlarını kabul ediyor. Troy yerel bir araç olduğu için amazonla entagrasyonu yok. Geçen gün 3 defa denedim sonra araştırarak öğrendim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ayrıca hocam siz söyledikten sonra Amazonla tekrar görüştüm Troy kartlarla ilgili altyapı çalışmaları halen devam ediyormuş. Ekleyecekmiş.

Son düzenleme:
Amazon sistemi global ödeme araçlarını kabul ediyor. Troy yerel bir araç olduğu için amazonla entagrasyonu yok. Geçen gün 3 defa denedim sonra araştırarak öğrendim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ayrıca hocam siz söyledikten sonra Amazonla tekrar görüştüm Troy kartlarla ilgili altyapı çalışmaları halen devam ediyormuş. Ekleyecekmiş.
başka amazon hesabı deneyin oluyor. taksit bile oluyor. Ben de 6000 liraya 16x2 ddr5 ram kaçırdım onun yüzünden ama yapacak bi şey yok.

Bende troy kartımla alışveriş yapamıyorum çıldırttı başka hesapta deneyince oluyor mu kesin?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,370
Üyeler
185,716
Son üye
Efe8373
Geri