Amazon Monitör çok iyi mi yeni gibi mi daha iyidir

XPCX

80+
Reaksiyon skoru
95
Merhaba arkadaşlar ikinci el kısmında çok iyi ve yeni gibi olan 2 tane ikinci el ürün seçeneği var hangi seçenek daha iyi ve yenidir acaba?

Ekler

• 277.webp
    277.webp
    117.9 KB · Hit: 32
Yeni gibi, yeni gibi ürünleri en fazla 1-2 gün kullanılmış oluyor ve sıfır kondisyonunda. Çok iyiler biraz daha uzun kullanılmış oluyor, ambalajı orjinal değil vs vs

• Muhteşem
Reaksiyonlar: XPCX
Yeni gibi, yeni gibi ürünleri en fazla 1-2 gün kullanılmış oluyor ve sıfır kondisyonunda. Çok iyiler biraz daha uzun kullanılmış oluyor, ambalajı orjinal değil vs vs
Acaba yeni olanı yani sıfırı alsam veya diğerlerini alsam direk orijinal kutusunda mı gönderirler yoksa kutuyu patpat gibi şeylere sararak mı gönderirler hiç amazondan monitör almadım da bilmiyorum.

Acaba yeni olanı yani sıfırı alsam veya diğerlerini alsam direk orijinal kutusunda mı gönderirler yoksa kutuyu patpat gibi şeylere sararak mı gönderirler hiç amazondan monitör almadım da bilmiyorum.
30 gün iade hakkınız var, monitör hiç almadım amazon depodan fakat macbook aldım. Sıfır aldığım macbookla aynı geldi, korumalar vs mevcuttu.

• Muhteşem
Reaksiyonlar: XPCX
Geri