tekno_dahisi
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 3,033
pembesi var sadeceBAVUL SETİ TEKRAR İNDİRİMDE
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
https://www.amazon.com.tr/dp/B0C76D...&ref_=list_c_wl_lv_ov_lig_dp_it_im&th=1&psc=1
dayı hic kaliteli bir şeye benzemiyo indirim diye aldık hayırlısı bakalımbu valizlerin tekerleri kaliteli mi?
700 tl gözüküyor bu link ne linki? diş macunu degil mi
kanka valizlerle alakalı bir bilgin var mı aldık ama fiyat 4700 olmasının imkanı yok bence bindirim diye yutturdular gibi hissediyorumvaliz harbiden iyi fiyat kaçırmayın
telegramda kadın influencer ların bi grubu var. orada baya övdüler. ona istinaden satın aldım. gelince görecez markayı bilmiyorum.kanka valizlerle alakalı bir bilgin var mı aldık ama fiyat 4700 olmasının imkanı yok bence bindirim diye yutturdular gibi hissediyorum
Hocam her masada varsınız vallahi helal olsuntelegramda kadın influencer ların bi grubu var. orada baya övdüler. ona istinaden satın aldım. gelince görecez markayı bilmiyorum.
kanka valizlerle alakalı bir bilgin var mı aldık ama fiyat 4700 olmasının imkanı yok bence bindirim diye yutturdular gibi hissediyorum
Turistlere göstermek için valizin üstüne çıkan dayının valizler mi bunlar?![]()
Cambridge Polo Club CAMBRİDGE POLO CLUP ÜÇLÜ VALİZ SETİ - Fiyatı, Yorumları
Cambridge Polo Club CAMBRİDGE POLO CLUP ÜÇLÜ VALİZ SETİ yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
1 tik iyi olabilir. Ama 4500 yazıp 1800 TL'ye indirmek hoş olmamışTuristlere göstermek için valizin üstüne çıkan dayının valizler mi bunlar?