berkec34
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,394
Ben memnunum açıkcası agt denKeşke agt firmasıyla anlaşmayı bitirseler her seferinde sorun yaşıyorum
Ben memnunum açıkcası agt denKeşke agt firmasıyla anlaşmayı bitirseler her seferinde sorun yaşıyorum
Bizim Türk firmalar az örnek alsalar keşke. Sırf şu yaptıkları için bile elimden geldiğince amazon kullanıyorum. Bu arada şuanda Tr' de hepsiburada bana göre eskiye göre baya ilerleme kaydetti. Kargo olsun müşteri memnuniyeti olsun vs.Amazon bizim ülkemiz için büyük şans yemin ediyorum. Biz bu hizmeti hak etmiyoruz bence. 800₺lik mouse hediye ettiler bardak aldım 2 tane 1i kulpu kırık geldi hediye ettiler yanlış pil almışım hediye ettiler. Amazon inanılmaz bir firma hata satıcıdan alıcıdan kendisinden olmuş fark etmeksizin hediye veriyorlar.
Eh işte orda da premium kullanıyorum ama Amazonun yarısı bile degiller hâlâ.Bizim Türk firmalar az örnek alsalar keşke. Sırf şu yaptıkları için bile elimden geldiğince amazon kullanıyorum. Bu arada şuanda Tr' de hepsiburada bana göre eskiye göre baya ilerleme kaydetti. Kargo olsun müşteri memnuniyeti olsun vs.
O ürünün iade süreci oraya gelmesi kargo ücreti vs o faturaların tekrar işlenmesi vs derken bunları daha detaylı gruplandırınca bu şekilde yapması daha iyidir.Amazon bizim ülkemiz için büyük şans yemin ediyorum. Biz bu hizmeti hak etmiyoruz bence. 800₺lik mouse hediye ettiler bardak aldım 2 tane 1i kulpu kırık geldi hediye ettiler yanlış pil almışım hediye ettiler. Amazon inanılmaz bir firma hata satıcıdan alıcıdan kendisinden olmuş fark etmeksizin hediye veriyorlar.
Orası öyle ama diğer firmalara göre iyiEh işte orda da premium kullanıyorum ama Amazonun yarısı bile degiller hâlâ.
Kargoyu teslim etmedikleri halde neden "teslim edildi" yazıyorlar onu anlamadım. Tamam maden teslim etmiyceksin neden itiraz ettikten 3 gün sonra kargoyu getiriyorsun. Kargo AGT de tam 7 gün beklemiş. Sonrada saçma sapan bir durumun içine girdik işte.Orası öyle ama diğer firmalara göre iyi