🔥İndirim 🥵🔥Amazon Prime 35₺ Cashback 🔥🥵

ben bunun mantıgını anlamadım ya youtube premıum gelmıs ama hedıye para kapsamında %5 yerınde de youtube premıum yazıyor ve 2 tl hedıye para verdı kurnazlık falan mı var ben mı yanlış yaptım
Enteresan

ben bunun mantıgını anlamadım ya youtube premıum gelmıs ama hedıye para kapsamında %5 yerınde de youtube premıum yazıyor ve 2 tl hedıye para verdı kurnazlık falan mı var ben mı yanlış yaptım
Ödemeyi play store üzerinden yaptıysan

Ben onu bir aylık sanıp uğraşmayayım demiştim 😁 ama o kartımı kabul etmiyor Amazon ilginç. Üyeliği iptal ettim iki Aralık da kabul eder muhtemelen sıfırdan girince.
Kart Troy ise tanımaz kartı hocam. Aklınızda bulunsun.

Ben onu bir aylık sanıp uğraşmayayım demiştim 😁 ama o kartımı kabul etmiyor Amazon ilginç. Üyeliği iptal ettim iki Aralık da kabul eder muhtemelen sıfırdan girince.
😅😅

Nays eskiden çok iyiydi de bir anda bütün kampanyaları kesti. 1 senede 3.9k cashback almıştım ertesi yıl hala daha 3.9 du sonra popy para vardı o da efsaneydi play store yüzde 50 cashback 200tl ye kadar mük
O da gitti şimdi nays geri dönüyor yavaş yavaş.
Bende bu ay amz.prime akbankla ödemişim 70 tl sen söyleyince fark ettim daha 1. Haftada olduğum için bütün ücreti iade etti.
Gereksiz yazma ihtiyacım vardı helal edin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,243
Üyeler
186,859
Son üye
Rheria
Geri