Neler Yeni

AMAZON PRIME 39.00 TL OLDU

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,300
İsim
Diyarhan
Xbox' a çok zam gelirse PC yi dağıtırım zaten muhtemelen ya. Forza lol albion cs dışında cok oyun oynamıyorum çünkü. Daha ucuz bir PC ye geçerim heralde
PC yi satıp xcloud a geçilir en son 😂

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,302
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
PC yi satıp xcloud a geçilir en son 😂
Şeytan dürtüyo işte :D PC nin bi bitmedi. Şuan 1. anakart slotum calısmıyor servis diyor ki sıkıntı yok. Arkadaşlarım İşlemciden dolayı da olabilir dedi R5 5600 alma fikrim vardı bahanesi oldu aldık bakalım düzelirse güzel. Elimdeki 3100' ü de anı yaparım artık. Emektar. Benim için yeri çok ayrı.

He ama sorun çözülmezse servisle vs atcaz

Furkan²

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,228
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
Amazon sonuna kadar parasını hak ediyor. Siparişi veriyorum, ürün ertesi gün sabah kapımda oluyor. Herhangi bir sorunda anında müşteri odaklı çözüm sunuyorlar. 39Tl değil 139Tl olsa yine öderim.

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,300
İsim
Diyarhan
Amazon sonuna kadar parasını hak ediyor. Siparişi veriyorum, ürün ertesi gün sabah kapımda oluyor. Herhangi bir sorunda anında müşteri odaklı çözüm sunuyorlar. 39Tl değil 139Tl olsa yine öderim.
O durum artık İstanbul ve çevresi dışında yavaşladı 1.5 günde gelen kargom 3 5 günde geliyor.

Furkan²

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,228
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
O durum artık İstanbul ve çevresi dışında yavaşladı 1.5 günde gelen kargom 3 5 günde geliyor.
Doğrudur, ben İzmir`deyim siparişi verdikten ertesi gün geliyor. Genel olarak süre de dahil hizmet olarak çok memnunum. Atıyorum x ürünü aldım fiyatı sonradan düştü farkı direk hesabıma atıyorlar, ürün söylüyorum içinde parçası eksik anında değişim ya da değerinde kupon veriliyor, müşteri hizmetlerine bağlanıyorum papağan gibi ezbere konuşmuyor, insanı deli etmiyorlar vs. Bu politikayı sürdürdükleri sürece aboneyim.

turquoise.blue

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
335
İsim
Turquoise Blue
Yazan var mı bilmiyorum; zaten papara cashback'ten kaldırıldığında anlamalıydım bir fiyat güncellemesi olacağını.

Aaahmt

80+ Silver
Bu arada hiç kimse bedava prime aboneliği kullanmıyor aynı şeyi bende yaşadım kayıtlı olduğunu düşündüğüm iki karttada bakiye olmadığı halde aboneliğim aylardır devam ediyordu destekle iletişime geçtim durumu açıkladılar meğersem birkaç ay önce bir sipariş için girmiş olduğum kredi kartından aylık ödeme alınıyormuş kredi kartıda babama ait 7TLye sıkıntı yok çeksin dedi 40TLye kendi başının çaresine bak diyecek sanırım üzdün prime :(

Bu durumu yaşayanlar (Bedava prime kullandığınını düşünenler) desteğe başvurup detayını öğrenebilirler

@stereohearts @Sadece Ölüler Görür

slm.ycl02

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,343
İsim
Selim
Kullanmadığım halde sürekli çekip duruyordu illa bir şeye lazım olur, prime video kullanırım diyip ödüyordum. Şimdi kullanmadığım zamanlar kapatmak zorunda kalicam. Boş, boş 40 ödeyeceğime Spotify+yutup öderim prime da sadece lazım olunca alırım.

misfit

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,687
İsim
misfit
2.01$:kedi::kedi:
O kadar ucuzdu ki otomatik çektiğini bir kaç aydır fark etmemişim. Papara devam ediyorsa 20TL'ye geliyor.

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,537
İsim
Hacı
5 misli fiyata da çıkmazsın ya.

Ellsy

80+ Bronze
Paparadan alırım yarısı geri gelir
Mesaj otomatik birleştirildi:

Primevideo muydu ismini tam hatirlamiyorum suan guzel film yoktu (bana gore) primegame desen guzel oyun vs vermiyor coktandir lol kapsulude kalkti sahsen benim isime yarayan neredeyse hicbirsey kalmadi
Lol kapsül kalktı mı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
901
İsim
Onur Uygun
İlgilendiği Kategoriler
PC toplama
Instagram
onur27uygun

misfit

80+ Gold