AMAZON PRIME 39.00 TL OLDU

Blutv boş evet ama hbo filmleri geliyor. Amazon film yapıyor diye gaza geliyoruz leş bişi çıkıyor önümüze.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

HBO'nun daha hiç bir filmini izlemedim ya da izlemişsemde hatırlamıyorum şuan. Amazon sırf film değil herşeyden vardı. 8 TL'ye onlarca ayrıcalık vardı. Sudan ucuz lafının gerçekten haklı olabileceği sayılı yerlerden biri ya da tek yer. Şahsen şuan benim için alınmaz. Hemen hemen yarısını belki çoğu getirisini ben kullanmıyorum. Kullandıklarım 8 TL'ye bedavaydı ama artık öyle değil.

Blutv boş evet ama hbo filmleri geliyor. Amazon film yapıyor diye gaza geliyoruz leş bişi çıkıyor önümüze.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

2 yıldan biraz daha fazladır o şekilde kullanıyorum, iptal oluyor 1 hafta bekliyorum tekrardan aynı kartı giriyorum ücreti çekemiyor ama üyeliğim aktif, 4 ayrı hesabım var bu şekilde

Bir anda 39₺ olması hoş olmadı baya bir fiyat artışı gerçekleşti ve bu tabii üzdü. Ama 39₺'ye güzel hizmet veriyor bence yine değer. Şahsen ben çok düşünceli kaldım bu duruma benim sadece Amazon Prime üyeliğim yok ki. Örnek: Spotify, Hepsiburada. Bir kaç tane daha abonelik var İCloud bile ödüyorum Google Drive var mesela. Toplamları birleşince gerçekten sıkıntıya sokabilir eğer bütçe kısıtlıysa o yüzden bir anda 39 lira olması can sıkıcı bir durum. Ayrıca sadece Twitch Subs ve kargo bedava hizmetini kullanıyorum.

Prime avantajları nedir arkadaşlar hiç kullanmadım amazonu :/

lol rp için alıyordum çok sipariş veren biri değilim artık lazım olduğunda alırız

Prime avantajları nedir arkadaşlar hiç kullanmadım amazonu :/
3 ayda 1 kaliteli oyun ayda 1 2 defa ücretsiz kargo 40 yılda bir açıp izleyeceğin dizi film varsa twich de abonelik hediyesi. Hepsini aktif kullanmayan birine artık pahalı.

Prime ne zaman zamlanacak

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,741
Üyeler
184,050
Son üye
veysdlgr58
Geri