AMAZON PRIME 39.00 TL OLDU

Blutv boş evet ama hbo filmleri geliyor. Amazon film yapıyor diye gaza geliyoruz leş bişi çıkıyor önümüze.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

HBO'nun daha hiç bir filmini izlemedim ya da izlemişsemde hatırlamıyorum şuan. Amazon sırf film değil herşeyden vardı. 8 TL'ye onlarca ayrıcalık vardı. Sudan ucuz lafının gerçekten haklı olabileceği sayılı yerlerden biri ya da tek yer. Şahsen şuan benim için alınmaz. Hemen hemen yarısını belki çoğu getirisini ben kullanmıyorum. Kullandıklarım 8 TL'ye bedavaydı ama artık öyle değil.

Blutv boş evet ama hbo filmleri geliyor. Amazon film yapıyor diye gaza geliyoruz leş bişi çıkıyor önümüze.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

2 yıldan biraz daha fazladır o şekilde kullanıyorum, iptal oluyor 1 hafta bekliyorum tekrardan aynı kartı giriyorum ücreti çekemiyor ama üyeliğim aktif, 4 ayrı hesabım var bu şekilde

Bir anda 39₺ olması hoş olmadı baya bir fiyat artışı gerçekleşti ve bu tabii üzdü. Ama 39₺'ye güzel hizmet veriyor bence yine değer. Şahsen ben çok düşünceli kaldım bu duruma benim sadece Amazon Prime üyeliğim yok ki. Örnek: Spotify, Hepsiburada. Bir kaç tane daha abonelik var İCloud bile ödüyorum Google Drive var mesela. Toplamları birleşince gerçekten sıkıntıya sokabilir eğer bütçe kısıtlıysa o yüzden bir anda 39 lira olması can sıkıcı bir durum. Ayrıca sadece Twitch Subs ve kargo bedava hizmetini kullanıyorum.

Prime avantajları nedir arkadaşlar hiç kullanmadım amazonu :/

lol rp için alıyordum çok sipariş veren biri değilim artık lazım olduğunda alırız

Prime avantajları nedir arkadaşlar hiç kullanmadım amazonu :/
3 ayda 1 kaliteli oyun ayda 1 2 defa ücretsiz kargo 40 yılda bir açıp izleyeceğin dizi film varsa twich de abonelik hediyesi. Hepsini aktif kullanmayan birine artık pahalı.

Prime ne zaman zamlanacak

Geri