blutv'den başka bi artısı yok gibihb 15tl
normal üyelikte kargo 100tlden sonra ücretsiz ki şu anki ekonomide 100tlnin altında fazla bir ürün kalmadı
blutv'den başka bi artısı yok gibihb 15tl
Sadece Exorcist'i izledim. Daha da kendime uygun bir şey bulamadım.Ben film izliyorum arada
Senin tarzin da bi garip bro, o nasil film la acar acmaz kapadimSadece Exorcist'i izledim. Daha da kendime uygun bir şey bulamadım.
çok doğru , artık düzgün indirim falan da yok. bu da iptal için bir neden.Kenarda kosede iptal etmeye usendigim aboneliklerimi bile sonlandirdim maalsef ki 40tlde fazla ayda yilda bir birsey aliyorum artik amazondan eskisi kadar guzel indirimler goremiyorum (gecen sene neredeyse butun abur cubur vb alisverisimi oradan yapmistim)youtube premium olsun hepsburada premium spotify vs derken artik cok fazla gelmeye basladi ben iptal edip koseme cekiliyorum iyi forumlar
Film değil dizi :dSenin tarzin da bi garip bro, o nasil film la acar acmaz kapadim
Prime da the boys dizisini izledimFilm değil dizi :d
Adrenalin lazım bana
Primevideo muydu ismini tam hatirlamiyorum suan guzel film yoktu (bana gore) primegame desen guzel oyun vs vermiyor coktandir lol kapsulude kalkti sahsen benim isime yarayan neredeyse hicbirsey kalmadiçok doğru , artık düzgün indirim falan da yok. bu da iptal için bir neden.