AMAZON PRIME 39.00 TL OLDU

Kenarda kosede iptal etmeye usendigim aboneliklerimi bile sonlandirdim maalsef ki 40tlde fazla ayda yilda bir birsey aliyorum artik amazondan eskisi kadar guzel indirimler goremiyorum (gecen sene neredeyse butun abur cubur vb alisverisimi oradan yapmistim)youtube premium olsun hepsburada premium spotify vs derken artik cok fazla gelmeye basladi ben iptal edip koseme cekiliyorum iyi forumlar

nasi ya uzdu

Kenarda kosede iptal etmeye usendigim aboneliklerimi bile sonlandirdim maalsef ki 40tlde fazla ayda yilda bir birsey aliyorum artik amazondan eskisi kadar guzel indirimler goremiyorum (gecen sene neredeyse butun abur cubur vb alisverisimi oradan yapmistim)youtube premium olsun hepsburada premium spotify vs derken artik cok fazla gelmeye basladi ben iptal edip koseme cekiliyorum iyi forumlar
çok doğru , artık düzgün indirim falan da yok. bu da iptal için bir neden.

Bu arada hatirlatma fiyat 6 hazirandan itibaren gecerli
C9E99159-0B16-406F-8EE4-5F53B6012B2A.jpeg

%398 zam nedir insan önce 20 tl yapar ihtiyaç olmadıkça üyelik iptal

Hadi eyw LOL de 350rp ve kostüm almak ücretsiz kargodan faylanmak istiyordum bu fiyat fazla geldi %50 cashback şart.

çok doğru , artık düzgün indirim falan da yok. bu da iptal için bir neden.
Primevideo muydu ismini tam hatirlamiyorum suan guzel film yoktu (bana gore) primegame desen guzel oyun vs vermiyor coktandir lol kapsulude kalkti sahsen benim isime yarayan neredeyse hicbirsey kalmadi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,598
Üyeler
183,861
Son üye
sehzadex
Geri