Benim üyeliğim vardı üstüne 6 ay ekledi faturalandırma tarihi 24 Mayıs olarak gözüküyor iptal etmeden oluyor.Halihazırda üyelik varsa olmuyor iptal etmen lazım Amazon'un bununla ilgili bilgilendirdim dönüş olarak sistemsel hata mevcut dediler bazı kullanicimizda halledicez dediler bende aynı Hatayı alıyorum
Sen şanslısin ama herkes aynı değil benim gibi bu durumu konuştum sistemsel hata mevcut bazı kullanıcılarda dediler halledicez dediler bilgin olsunBenim üyeliğim vardı üstüne 6 ay ekledi faturalandırma tarihi 24 Mayıs olarak gözüküyor iptal etmeden oluyor.
Reis özele bakarmisn rica etsemSen şanslısin ama herkes aynı değil benim gibi bu durumu konuştum sistemsel hata mevcut bazı kullanıcılarda dediler halledicez dediler bilgin olsun
kodu verdinmi abiSitedeki kodu almıştım. Şuan 1 tane daha var kod isteyene verebilirim.
Verdi reis sağolsun banada nereye yazıcam bulamadım yardimci olabilecek varmı nereye giriyoruz kodukodu verdinmi abi
acaba şuan 6 ay aldıktan sonra farklı kişiden de kupon alsak 12 ay yapar mı xD
Link atabilir misiniz telefonla uyumlu değil diyorSamsung Members'ı apk olarak indirdim Xiaomi telefonda kodu aldım