Arkadaşlar az önce cloud II almaya çalıştım fakat kredi kartı bilgilerimi girerken cvv sormadı ve onaylandı dedi ama telefona herhangi bir bildirim gelmedi . Ama şuan siparişiniz onaylandı yazıyor. Bu nasıl iş ? bi yardım be aga
Direkt alır amazon bir şey sormaz veya gelmez.Arkadaşlar az önce cloud II almaya çalıştım fakat kredi kartı bilgilerimi girerken cvv sormadı ve onaylandı dedi ama telefona herhangi bir bildirim gelmedi . Ama şuan siparişiniz onaylandı yazıyor. Bu nasıl iş ? bi yardım be aga
knk siparişlerim kısmında görüyorsan sorun yokArkadaşlar az önce cloud II almaya çalıştım fakat kredi kartı bilgilerimi girerken cvv sormadı ve onaylandı dedi ama telefona herhangi bir bildirim gelmedi . Ama şuan siparişiniz onaylandı yazıyor. Bu nasıl iş ? bi yardım be aga
Bende de aynısı olmuştu . Parayı 3-4 saat sonra çekmişti karttanArkadaşlar az önce cloud II almaya çalıştım fakat kredi kartı bilgilerimi girerken cvv sormadı ve onaylandı dedi ama telefona herhangi bir bildirim gelmedi . Ama şuan siparişiniz onaylandı yazıyor. Bu nasıl iş ? bi yardım be aga
ona bakarsan temassız kartlarda öyletamamdır teşekkür ederim
Mesaj otomatik birleştirildi:
ama bu çok saçma kredi kartı çalanlar direkt alışveriş yapabilir nasıl bir sistem acayip
Mesaj geliyordur hesabından para çekildi diyeArkadaşlar az önce cloud II almaya çalıştım fakat kredi kartı bilgilerimi girerken cvv sormadı ve onaylandı dedi ama telefona herhangi bir bildirim gelmedi . Ama şuan siparişiniz onaylandı yazıyor. Bu nasıl iş ? bi yardım be aga
Global site olduğu için olabilir adam parasını alıyım yeter diyor çalıntı mı değil mi umursamıyor.tamamdır teşekkür ederim
Mesaj otomatik birleştirildi:
ama bu çok saçma kredi kartı çalanlar direkt alışveriş yapabilir nasıl bir sistem acayip