3300 tl idi aldımaraç içi kamera var mı dostlar gördüğünüz
Bence değer diyerek aldım. Nihayetinde gaming trio veya rog ile benzer soğutma özelliklerine sahip diye düşündüm. Çok da araştırdım, bence mantıklı
%5-%20 arası indirimler var işte, bizim ülkede anca böyle. ürün dandikleştikçe indirim oranı artar sdf.10tl indirim yapmışlar ürünlere amazon zort day
VegGieg 150Mbps 2.4Ghz Kablosuz Wi-Fi Alıcı Verici Nano USB Adaptör : Amazon.com.tr: Bilgisayar
VegGieg 150Mbps 2.4Ghz Kablosuz Wi-Fi Alıcı Verici Nano USB Adaptör : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
.evet senin ihtiyacına göre kesinlikle alınır.
he ya kardeşime aldım kendimede alaydım keşke gelmez diyodum ama cok ince 1200 tlyi haketmez119 tl ye satılan ss mavi large mousepad geldi jetklik iptal eder diyordum ama gönderdiler
amazondan iyi indirim yaptılar helal olsun
ne ara satıldı o kaçırmışım119 tl ye satılan ss mavi large mousepad geldi jetklik iptal eder diyordum ama gönderdiler
amazondan iyi indirim yaptılar helal olsun
20 sn surdu zaten 9 stok vardıne ara satıldı o kaçırmışım
iptal entegrasyon hatasıymış diğer firmalar gibi bekletmediler en azından hemen başlatmışlar iadeyi@thepublicman 99 bin TL laptobun akibeti ne hocam, gönderiyorlar mı?
Hocam düşürse bana da etiket atar mısınız? YOksa ithalatçı garantili alacağım.Alıntıyı görüntüle
Önceki gün de 46.999 du, bakalım kaça düşecek de Son bilmem kaç günün en uygun fiyatı! başlığı ile satılacak.