şu al-sat işinin girmediği kategori kaldı mı acaba?pek zannetmiyorum çünkü sahibindendeki bilgisayarcılar'da iş başında
Herhalde bir tek plaj havlularında stok sorunu olmuyordur
şu al-sat işinin girmediği kategori kaldı mı acaba?pek zannetmiyorum çünkü sahibindendeki bilgisayarcılar'da iş başında
Buradan uygun ve güzel olan parfümler hangileri acaba
Boş iş panpalar boş boş şeyler varPrime Day 2024 | Amazon.com.tr
Amazon Prime Day fırsatlarının başlamasına çok az kaldı. Prime üyelerine özel binlerce üründe harika fırsatlar ve indirimler 16-22 Temmuz'da Amazon.com.tr’dewww.amazon.com.tr
Bende nedense tanesi 87TL'ye geliyor indirim mi bitti acaba?4 adet alımda GIDAICECEK koduyla tanesi 47tl ye geliyor.
Diarossa mükemmel diyebilirim kullanıyorum ve kalıcılık konusunda çok iyi iş çıkarıyorBuradan uygun ve güzel olan parfümler hangileri acaba
bitti arada bir 76tl olan fiyatından stok yenileniyor.Bende nedense tanesi 87TL'ye geliyor indirim mi bitti acaba?
Sanmıyorumhttps://www.amazon.com.tr/Viewsonic-XG251G-Aydınlatma-Yüksekliği-Ayarlanabilir/dp/B09JT542QK/ref=sr_1_1?__mk_tr_TR=ÅMÅŽÕÑ&crid=3OANAKXYAT5NN&keywords=Viewsonic+XG251G+62,2+cm+(25+inç)+Oyun+Monitörü+(Full-HD,+IPS+Panel,+1+ms,+360+Hz,+G-Sync,+NVIDIA+Reflex,+HDR+400,+RGB+Aydınlatma,+HDMI,+DP,+Yüksekliği+Ayarlanabilir)+Siyah&qid=1689025402&s=computers&sprefix=viewsonic+xg251g+62+2+cm+25+inç+oyun+monitörü+full-hd+ips+panel+1+ms+360+hz+g-sync+nvidia+reflex+hdr+400+rgb+aydınlatma+hdmi+dp+yüksekliği+ayarlanabilir+siyah,computers,740&sr=1-1&th=1 al sata gidermiydiki bu hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:
10k dı
Canınız sıkılmış dalga geçiyorsunuz 2021'deki ekonomiyle şimdi ki bir mi ? Allah'ım ya kimler var şu forumdaGram hatıtlamıyom ysrin aksam baksrım soylerim ama ben suan 11 e gecicem iste 8'den 9'a gecerken almistim yani ne oluyo 2023 ise simdi 2021 gibi bisi oluyo
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sskhskshdjd
Yaz için idealmiDiarossa mükemmel diyebilirim kullanıyorum ve kalıcılık konusunda çok iyi iş çıkarıyor