mertxan
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 280
Yav bize de haber edeydiniz yıllık çayımızı alırdıkYazdım aga yazdım paketi 38.5 TL' ye geldi öyle![]()
Yav bize de haber edeydiniz yıllık çayımızı alırdıkYazdım aga yazdım paketi 38.5 TL' ye geldi öyle![]()
Hayır ne sanıyorsunuz. Sana özel indirim mi bakayım ? Bokunu çıkarmayın.Kusura bakmayın hocam yanlış anlaşıldım galiba
Onerebileceğiniz bir şey var mı diye duzeltmem gerektirdi.Kusura bakmayın hocam yanlış anlaşıldım galiba
Ben de iptal ettim aslında o kampanya olmadı diye sonra tekrar aldırdı, hem de iki farklı hesaptanH.o ozaman sanaben iptal ettim kampanyayi seçmedim diye sonra aldırmadı yarın halledicem Amazonu arayıp
Hocam bu kadar agresif olmanın mantığı yok kusura bakmayın dedim düzeltme yaptım onerebileceğin bir şey varsa memnun olurdum yok diyip geçebilirsiniz hocam tamamen iyi niyetteyim bu kadar kaba olmayın lütfen tekrardan özür dilerim yanlış anlasildiysam.Hayır ne sanıyorsunuz. Sana özel indirim mi bakayım ? Bokunu çıkarmayın.
Ben iptal ettim sonra aldırmadı saçma sapan iş yarın amazon halleder diye tahmin ediyorum bu sorunuBen de iptal ettim aslında o kampanya olmadı diye sonra tekrar aldırdı, hem de iki farklı hesaptan
hocam şu çayın linki varsa atma şansınız var mı belki yakalarım bendeBen iptal ettim sonra aldırmadı saçma sapan iş yarın amazon halleder diye tahmin ediyorum bu sorunu
Hatta ben iki hesapta da iptal ettim tekrar aldımBen iptal ettim sonra aldırmadı saçma sapan iş yarın amazon halleder diye tahmin ediyorum bu sorunu
Kral yanlış anlama ama senden özür dilediği halde bu şekilde bir çıkış yapman hoş değil burada herkes eşit cümlesinden sonra özür dilemiş sen ise tam tersi çıkış yapmışsın.Hayır ne sanıyorsunuz. Sana özel indirim mi bakayım ? Bokunu çıkarmayın.
Amazon'un yarın benden çekeceği var rahat ol reis hallederim ben bu sorunu hediye çeki ileHatta ben iki hesapta da iptal ettim tekrar aldım![]()
Beş para etmez, tüm gün şarja 5 dakika zar zor kullanıyorum, sakalları da sıfır almıyor.Philips MG3710/15 Erkek Bakım Seti 6'sı 1 Arada
eyvBeş para etmez, tüm gün şarja 5 dakika zar zor kullanıyorum, sakalları da sıfır almıyor.
İstediğin gibi görebilirsin. Bende senin yaptığını ukalalık olarak görüyorum. Sen ilk değilsin muhtemelen sonda olmayacaksın. Bir sürü kişi oldu senin gibi yapan. Tek olsan dediğin gibi çıkışım sert sayılabilirdi bir süre sonra gerçekten sıkıyorsunuz. Hayır bide ölçü veriyorsun. Şöyle bir indirim gördün mü vs sorsan zaten sorun yok.Hocam bu kadar agresif olmanın mantığı yok kusura bakmayın dedim düzeltme yaptım onerebileceğin bir şey varsa memnun olurdum yok diyip geçebilirsiniz hocam tamamen iyi niyetteyim bu kadar kaba olmayın lütfen tekrardan özür dilerim yanlış anlasildiysam.
Kaba şekilde cevap vermeniz insanı rahatsız ediyor öneri istedim verilen cevap sertti yanlış kelime ile ifade ettiğim soruyu düzeltme yaparak tekrardan cevap verdim ve kusura bakmayın dedim bu ithamlarda bulunmaniz kullanıcı kaybı yaşatır gerçekten insanların içinde bu yaptığınızı rencide edici davranış olarak görüyorum.