Neler Yeni

Ana Konu Amazon Prime Day Başladı!

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
E o adamın ağzı var. Bak kendisi cevap verebiliyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bak bende sana ne diyorum gerekeni gereken kişiler yapar. Sen değil.
Ağzı var sana güzelcene yazmış sen ise küfür etmediğin kalmış? Ne yani haksızlık olacak birine bizde arkasında durmayacağız öylemi?

Ckribrahim

Taç
En İyi Cevap
1
HOCAM BANA 2 çay getirir misin? bir tanesi şekersiz olsun. teşekkürler..
Komik mi ?

Sen bu unvanı aldin alalı dik kafalı olmuşsun bilgin olsun. Neyse dediğin gibi yetkililer gerekli görürse gerekeni yapar.
Unvanı gidip ben almıyorum onlar veriyorlar. Geride alabilirler. Ben bu zamana kadar gerekeni yapmaları zaten kendim istedim. Uyarı, ban. Yaptığım yanlış bir durumda gereken zaten yapılsın. Bundan çekincem yok. Ben hep dik kafalıydım. Sen yeni tanıyorsun muhtemelen. Taç olsun olmasın eski mesajlarımdanda bakabilirsin. 10 küsür uyarı almışım zaten. Bunların hepsi unvandan önceydi. Demekki işinize geldiği gibi görüyorsunuz durumları.

Furknaykc

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
215
İsim
Furkan Aykaç
Ortada haksızlık yok. HAK denilebilecek bir durum yok. O yüzden sanada gerek yok.
Hocam hala sizi bı abim olarak görerek cevap veriyorum insanlar içinde hala rencide ederek konuşmanız o insanların bana olan bakış açısını değiştirmeye yetebilecek bir durum haline gelir insanlar üzerinde bana karşı bakış açısı değişikliği tanıma şekli kötü olursa benim iyi niyetimle geldiğim halde hakkımı almış olmaz misiniz hocam yapmayın gözünüzü seveyim uzatmanın mantığı yok tekrardan özür dilerim hayırlı geceler hocam kendinize iyi bakın.

EmreUzn3

80+ Bronze
Arkadaşlar kavga tartışmaya ne gerek var lütfen. güzelce birbirimizle anlaşmak varken

Arkadaşlar kavga tartışmaya ne gerek var lütfen. güzelce birbirimizle anlaşmak varken

Ckribrahim

Taç
En İyi Cevap
1
Hocam hala sizi bı abim olarak görerek cevap veriyorum insanlar içinde hala rencide ederek konuşmanız o insanların bana olan bakış açısını değiştirmeye yetebilecek bir durum haline gelir insanlar üzerinde bana karşı bakış açısı değişikliği tanıma şekli kötü olursa benim iyi niyetimle geldiğim halde hakkımı almış olmaz misiniz hocam yapmayın gözünüzü seveyim uzatmanın mantığı yok tekrardan özür dilerim hayırlı geceler hocam kendinize iyi bakın.
Yani bu kadar basit. İyi geceler.

Dahası  
Reaksiyon skoru
901
İsim
Onur Uygun
İlgilendiği Kategoriler
PC toplama
Instagram
onur27uygun
Komik mi ?

Unvanı gidip ben almıyorum onlar veriyorlar. Geride alabilirler. Ben bu zamana kadar gerekeni yapmaları zaten kendim istedim. Uyarı, ban. Yaptığım yanlış bir durumda gereken zaten yapılsın. Bundan çekincem yok. Ben hep dik kafalıydım. Sen yeni tanıyorsun muhtemelen. Taç olsun olmasın eski mesajlarımdanda bakabilirsin. 10 küsür uyarı almışım zaten. Bunların hepsi unvandan önceydi. Demekki işinize geldiği gibi görüyorsunuz durumları.
İş ile alakası yok o senin düşüncen sana verilmeden önceki ile verildikten sonraki sen değilsin ben seni takip ediyorum dostum. Kendi görüşüm unvan verildikten sonra farklı olmaya başladın niyeyse.

Knnmw

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,366
İsim
Kaan
Hocam isterseniz siz yeni konu açın sorunuz ile ilgili aktif kişiler cevap versin.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom