Ana Konu Amazon Prime Day Başladı!

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
baskan 2k monitör fiyatlarından haberin var mı 7 8k ya dandik bi 2k monitör alacağına üstüne 1-2 k daha eklersin bu canavarı alırsın ben önerdim sadece
Kanka haklısında o kadar para verince 2k almak mantıklı yani yanlış anlamazsan. Çünkü ekran kartı 4070ti 360fps zaten görmeyecem full online oyunda oynamıyorum. İşten sönünce kafa dağıtıyoruz arkadaşlarla o kadar. 1080p almak mantıklı mı yani bu ekran kartına ?

Ürünü ödeme kısmında sonraki sipariş için 50 tl kupon firsatı falan diyor ben yine sipariş vereceğim ama gözükmüyor

Kanka haklısında o kadar para verince 2k almak mantıklı yani yanlış anlamazsan. Çünkü ekran kartı 4070ti 360fps zaten görmeyecem full online oyunda oynamıyorum. İşten sönünce kafa dağıtıyoruz arkadaşlarla o kadar. 1080p almak mantıklı mı yani bu ekran kartına ?
oynadığın oyuna veya kullanımına göre değişir hocam. yani illa 4070ti diye 2k ekran almak zorunda değilsin. mesela ben gtx 980ti ile 2k ekran kullanıyorum :D ama şuan 2k ekranlar aşırı pahalı ucuz olanları da almaya değmez alıyorsan 10k üstüne bak derim.

Amazon değil ama olsun;

iPhone 14 pro max 128 62689 TL

amazonda da aynı fiyat :D

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Geri