Neler Yeni

Yardım Amazon prime day indirimleri hakkında bilgi

Suwariba

80+ Silver
Amazon prime indirimleri 18 temmuz saat 6 da başlayacakmış. sata ssd sıvı soğutma alacağım bu indirimde bu tarz ürünler girermi indirime? birde nasıl oluyor açıklayabilecek varmı? indirime giren ürünler neye göre indirime giriyor ve yararlanmak için prime üyeliği gerekiyor mu? gerekiyorsa deneme şeyiyle para vermeden yararlanmak veya 7tl ye 1 aylık alıp yararlanmak mümkün mü?

Dahası  
Reaksiyon skoru
56
İsim
Mikail
7tl sıkıntı değil 1 ay alıp indirimden yararlanabiliyormuyum diye sordum. Birde istediğim türde ürünler indirime girer mi diye. Girerse zaten 7tl önemli olmaz
Zaten bedava oyun fln da veriyo oyun içi içerik de veriyor 1 ay ücretsiz kullanıp iptal de edebilirsin

Suwariba

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
istediğim türde ürünler çıkarmı sizce

Tearz

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Amazon prime indirimleri 18 temmuz saat 6 da başlayacakmış. sata ssd sıvı soğutma alacağım bu indirimde bu tarz ürünler girermi indirime? birde nasıl oluyor açıklayabilecek varmı? indirime giren ürünler neye göre indirime giriyor ve yararlanmak için prime üyeliği gerekiyor mu? gerekiyorsa deneme şeyiyle para vermeden yararlanmak veya 7tl ye 1 aylık alıp yararlanmak mümkün mü?
Herkesi memnun edecek indirimler olur. Önemli olan yakalayıp alabilmek. Çünkü yamyamlar iş başında olacak. Hızlı olursan kazanırsın.

no-name

80+ Silver
200 TL'ye 50 tl indirim kuponu tarzı bir şeyler verilebilirmiş
Mesaj otomatik birleştirildi:

LostNoc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
171
İsim
Caner Karadağ
Kardeş ne biçim sorular soruyon anlamadım ben seni. Sıvı soğutma indirime giredebilir girmeyedebilir biz nerden bilelim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,034,099
Üyeler
163,945
Son üye
osmanmedia
Top Bottom