Yapıyorum ama sitede sadece oyunların tanıtımı falan var oyunu almak için programı kurmak gerek galibaTarayıcı'dan alabilirsin. Chomre, Edge vb. Olmadı masaüstü sitesi seçeneği var. Onu seçerek yap.
Prime Gaming yaz Chrome'dan, sitesine gir. Oyunu seç, oyunu al de. Oturum aç Amazon ile. Sonra tekrar al de. Şimdi aldım alttaki oyunu.Yapıyorum ama sitede sadece oyunların tanıtımı falan var oyunu almak için programı kurmak gerek galiba
Hocam şimdi oldu da bana kod verdi oyunu direk kütüphaneye atması gerekmiyor muTarayıcı'dan alabilirsin. Chomre, Edge vb. Olmadı masaüstü sitesi seçeneği var. Onu seçerek yap.
Bazı oyunlarda kod veriyor. O kodu söylediği Launcher ile oynayabiliyorsun. Bunun ki Gog'muş. Oyunu alınca altta yazıyor hocam hangi şekilde oynayabileceğiniz.Hocam şimdi oldu da bana kod verdi oyunu direk kütüphaneye atması gerekmiyor mu
Oyun pek güzele benzemiyor değermi uğraşa birde bu 4 ay içinde güzel oyun kaçırdım mı acaba hiç ben 6 aylık prime almıştım yeni aklıma geldiBazı oyunlarda kod veriyor. O kodu söylediği Launcher ile oynayabiliyorsun. Bunun ki Gog'muş. Oyunu alınca altta yazıyor hocam hangi şekilde oynayabileceğiniz.
Şu ana kadar ben Deathloop harici iyi oyun göremedim. Bir tek o var sanırım kaçırdığın.Oyun pek güzele benzemiyor değermi uğraşa birde bu 4 ay içinde güzel oyun kaçırdım mı acaba hiç ben 6 aylık prime almıştım yeni aklıma geldi
"DEATHLOOP'ta, Blackreef Adası'nda aynı günü sonsuza dek tekrar etmeye mahkum olan iki rakip suikastçı var. Colt olarak kaçmak için tek şansınız gün sıfırlanmadan önce sekiz ana hedefi ortadan kaldırarak döngüyü sona erdirmek." Böyleymiş hocam. Bende daha oynamadım.Oyunun konusu ne idi
O kadar da önemli bir şey değilmiş"DEATHLOOP'ta, Blackreef Adası'nda aynı günü sonsuza dek tekrar etmeye mahkum olan iki rakip suikastçı var. Colt olarak kaçmak için tek şansınız gün sıfırlanmadan önce sekiz ana hedefi ortadan kaldırarak döngüyü sona erdirmek." Böyleymiş hocam. Bende daha oynamadım.
Eyvallah"DEATHLOOP'ta, Blackreef Adası'nda aynı günü sonsuza dek tekrar etmeye mahkum olan iki rakip suikastçı var. Colt olarak kaçmak için tek şansınız gün sıfırlanmadan önce sekiz ana hedefi ortadan kaldırarak döngüyü sona erdirmek." Böyleymiş hocam. Bende daha oynamadım.