john
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 623
kioxia var bende ama bence flash lar 3.0 üzeri olduğu sürece bi fark olacağını sanmıyorum.Kıoxianın flasıhıda giriyor yarin indirime Kingstondan iyi midir? ki bende aldım
kioxia var bende ama bence flash lar 3.0 üzeri olduğu sürece bi fark olacağını sanmıyorum.Kıoxianın flasıhıda giriyor yarin indirime Kingstondan iyi midir? ki bende aldım
indirim gelmiyo knk hatta stoklar bitiyorarkadaşlar sweat, eşofman altı , gıda ürünlerinde indirim varsa beni etikeyetleyebilir misiniz acaba
çikolata cips stok yapalım az![]()
vay be cidden öyleyse çok iyi ama elektronik olarak pek bir şey göremedimvalla birazda değişiyor kişiden kişiye ben yakın zamanda evleneceğim için piyasada 12 k olan yemek ve kahvaltı takımını 5 k verip aldım çıktım bana kafi![]()
2.0 yazıyor neyse Kingston iyidir yakioxia var bende ama bence flash lar 3.0 üzeri olduğu sürece bi fark olacağını sanmıyorum.
Tüm fırsatlardan filtrelemeden yakında başlayacak var ordanBunları nereden takip ediyorsunuz?
2.0 biraz dğşük kalır hız olarak ama fena değildir ya2.0 yazıyor neyse Kingston iyidir ya
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Tüm fırsatlardan filtrelemeden yakında başlayacak var ordan
İptal edilip alınır mı? dicektimde gerek yok Max 25 e falan düşer zaten2.0 biraz dğşük kalır hız olarak ama fena değildir ya
Güzel de bütçemi aşıyor :') KDV indirimini bekliyim en iyisiLaptop Fiyatları & Modelleri - Dizüstü Bilgisayar - n11
Dizüstü Bilgisayar ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun Fiyatlı Laptop çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.m.n11.com
yani bilmiyorum bir şey diyemeceğimİptal edilip alınır mı? dicektimde gerek yok Max 25 e falan düşer zaten
hocam kdv indirim gelir mi gerçekten hayal gibi bir şey adamların yıl sonu dolar tahmini 21.56 falan yani dengeye gelcek gene her şey ama neyseGüzel de bütçemi aşıyor :') KDV indirimini bekliyim en iyisi
benim tahminimce kdv sıfırlanabilirde ama önemli olan diğerleri ÖTV felan indirim kesinlikle olur malum az kaldı biliyorsun.hocam kdv indirim gelir mi gerçekten hayal gibi bir şey adamların yıl sonu dolar tahmini 21.56 falan yani dengeye gelcek gene her şey ama neyse
bence olmaz adam dalga geçer gibi yanlış anlaşıldığını milletin çok araba aldığını ve ötv nin artması gerektiğini belirtti kdv belki ama ötv imkansıza yakın en büyük gelir kaynağı ötvbenim tahminimce kdv sıfırlanabilirde ama önemli olan diğerleri ÖTV felan indirim kesinlikle olur malum az kaldı biliyorsun.