Armutvelimon
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 158
Hocam prime ile ekran kartı aldım salı günü gelecek yazıyordu ama çarşambaya alındı Amazon prime için 3 gün çok değil mi
KARDEŞİM KARGO UCRETİ ODEMICEKSIN DAHA NE.Hocam prims ile ekran kartı aldım salı günü gelecek yazıyordu ama çarşambaya alındı Amazon prime için 3 gün çok değil mi
Hocam önceki alışverişimi 1günde getirdiKARDEŞİM KARGO UCRETİ ODEMICEKSIN DAHA NE.
Değil hocam tek derdiniz bu olsun.Hocam prims ile ekran kartı aldım salı günü gelecek yazıyordu ama çarşambaya alındı Amazon prime için 3 gün çok değil mi
Caps kapatırmısınız rahatsız ediciKARDEŞİM KARGO UCRETİ ODEMICEKSIN DAHA NE.
AÇIK KALMIŞ KARDEŞİM TUŞ ÇALIŞMIYOR BEN NEYAPAYIM!!!!Caps kapatırmısınız rahatsız edici
İstanbul içi değilse değil.Hocam prime ile ekran kartı aldım salı günü gelecek yazıyordu ama çarşambaya alındı Amazon prime için 3 gün çok değil mi
AÇIK KALMIŞ KARDEŞİM TUŞ ÇALIŞMIYOR BEN NEYAPAYIM!!!!
Shifte basılı tutarak yaz.AÇIK KALMIŞ KARDEŞİM TUŞ ÇALIŞMIYOR BEN NEYAPAYIM!!!!
Kaba herifAÇIK KALMIŞ KARDEŞİM TUŞ ÇALIŞMIYOR BEN NEYAPAYIM!!!!
BEN DELİYİM ZATEN ONU DÜŞÜNEMEDİM 12 TANE TUŞ ÇAŞIŞMIYOR.Shifte basılı tutarak yaz.
Hocam ileriye atsalarda erken geliyorHocam prime ile ekran kartı aldım salı günü gelecek yazıyordu ama çarşambaya alındı Amazon prime için 3 gün çok değil mi
AY CANIM CANIN MI İNCİNDİ.Kaba herif
Bir sorun oluşmuş olabilir. Sonuçta bunlar normal şeyler. Sen prime üyelik aldın diye altın pakette özel korumalar eşliğinde getirmiyorlar kargoyu. Sadece öncelikli sıraya alıp, farklı bir kargo aracına yüklüyorlar. Gönderim sırasında bir sorun çıkmıştır, ertelemişlerdir. Sorunlu ve arızalı ürün getirip, başını ağrıtacaklarına biraz geç getirsinler boş ver.Hocam prime ile ekran kartı aldım salı günü gelecek yazıyordu ama çarşambaya alındı Amazon prime için 3 gün çok değil mi