Yardım Amazon prime ne oldu

Bir sorun oluşmuş olabilir. Sonuçta bunlar normal şeyler. Sen prime üyelik aldın diye altın pakette özel korumalar eşliğinde getirmiyorlar kargoyu. Sadece öncelikli sıraya alıp, farklı bir kargo aracına yüklüyorlar. Gönderim sırasında bir sorun çıkmıştır, ertelemişlerdir. Sorunlu ve arızalı ürün getirip, başını ağrıtacaklarına biraz geç getirsinler boş ver.
Yok hocam benim mouse siparişini de iki gün ileri atmışlardı geçen hafta ama bir gün sonra kargoyu aldım. Başka bir sebebi olabilir

AY CANIM CANIN MI İNCİNDİ.
Canımmı tanımadığın insanlarla böyle konuşma belli atarlanmalarına ve triplerine bakarsak 16-17 yaşında bir çocuksun
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yok hocam benim mouse siparişini de iki gün ileri atmışlardı geçen hafta ama bir gün sonra kargoyu aldım. Başka bir sebebi olabilir
Benimki öyle olsa çok iyi olur yardım için sağolun iyi forumlar

Öyle olsa iyi olur gerçekten çok lazım şu aralar
Hocam valla amazona pek atarlanmaya gerek yok. Satıcı Amazon ise ekran kartının cok iyi. Başka siteden aldım ben mesela şuan uğraşıyorum iade için.

O da var tabii. Ama 3 gün sürse bile bence "bu nasıl hizmet ya"lık bir durum yok.

Canımmı tanımadığın insanlarla böyle konuşma belli atarlanmalarına ve triplerine bakarsak 16-17 yaşında bir çocuksun
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Benimki öyle olsa çok iyi olur yardım için sağolun iyi forumlar
NERDEN BİLFİN YAV

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,182,710
Üyeler
187,722
Son üye
Bora16