Armutvelimon
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 158
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Öyle olsa iyi olur gerçekten çok lazım şu aralarHocam ileriye atsalarda erken geliyor
Öyle olsa iyi olur gerçekten çok lazım şu aralarHocam ileriye atsalarda erken geliyor
TamamBEN DELİYİM ZATEN ONU DÜŞÜNEMEDİM 12 TANE TUŞ ÇAŞIŞMIYOR.
Yok hocam benim mouse siparişini de iki gün ileri atmışlardı geçen hafta ama bir gün sonra kargoyu aldım. Başka bir sebebi olabilirBir sorun oluşmuş olabilir. Sonuçta bunlar normal şeyler. Sen prime üyelik aldın diye altın pakette özel korumalar eşliğinde getirmiyorlar kargoyu. Sadece öncelikli sıraya alıp, farklı bir kargo aracına yüklüyorlar. Gönderim sırasında bir sorun çıkmıştır, ertelemişlerdir. Sorunlu ve arızalı ürün getirip, başını ağrıtacaklarına biraz geç getirsinler boş ver.
Canımmı tanımadığın insanlarla böyle konuşma belli atarlanmalarına ve triplerine bakarsak 16-17 yaşında bir çocuksunAY CANIM CANIN MI İNCİNDİ.
Benimki öyle olsa çok iyi olur yardım için sağolun iyi forumlarYok hocam benim mouse siparişini de iki gün ileri atmışlardı geçen hafta ama bir gün sonra kargoyu aldım. Başka bir sebebi olabilir
Hocam valla amazona pek atarlanmaya gerek yok. Satıcı Amazon ise ekran kartının cok iyi. Başka siteden aldım ben mesela şuan uğraşıyorum iade için.Öyle olsa iyi olur gerçekten çok lazım şu aralar
O da var tabii. Ama 3 gün sürse bile bence "bu nasıl hizmet ya"lık bir durum yok.Yok hocam benim mouse siparişini de iki gün ileri atmışlardı geçen hafta ama bir gün sonra kargoyu aldım. Başka bir sebebi olabilir
Yok Amazon gerçekten tüketicinin hakkını gasp etmeyen tek firma diyebilirimHocam valla amazona pek atarlanmaya gerek yok. Satıcı Amazon ise ekran kartının cok iyi. Başka siteden aldım ben mesela şuan uğraşıyorum iade için.
NERDEN BİLFİN YAVCanımmı tanımadığın insanlarla böyle konuşma belli atarlanmalarına ve triplerine bakarsak 16-17 yaşında bir çocuksun
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Benimki öyle olsa çok iyi olur yardım için sağolun iyi forumlar
Tabi kiO da var tabii. Ama 3 gün sürse bile bence "bu nasıl hizmet ya"lık bir durum yok.
Devam edersen uyarı değil ban yersin bile isteye bozuk Türkçe kullanımından.NERDEN BİLFİN YAV
BANLA ALLAH AŞKINA BİRDAHA BU FORUMA GİRMEYECEĞİM BANLA LÜTFEN IP BAN ATIN HATTA BEN PERFECTSHOTA YAZDIM OLAYIMI.Devam edersen uyarı değil ban yersin bile isteye bozuk Türkçe kullanımından.
Müşteri hizmetlerine söyle prime ücretini iade ederler.Hocam prime ile ekran kartı aldım salı günü gelecek yazıyordu ama çarşambaya alındı Amazon prime için 3 gün çok değil mi