Neler Yeni

Öneri 🔔Amazon Prime Ücreti Hakkında🔔

Dostlar Amazon müşteri hizmetleri ile görüştüm 39'TL Prime Üyelik Ücreti konusunda toplu bir itiraz vs gelirse işlem yapılabilir diyor bana öneri olarak

Twitter'de: Amazon.com.tr'yi etiketleyerek itiraz'da bulunmak ve altına bizlerin'de desteklemesi

Diğer seçenekler ise (Amazon Müşteri hizmetleri- Chat - Mail) bu seçenekler'den toplu mesaj atmak aynı mesaj olması daha iyi olur dedi

Siz değerli forum üyeleri isterseniz yazılacak cümleyi belirleyin o cümle üzerinden bizlerde bildirelim. En azından belki bi ihtimal fiyati değiştirebiliriz.

MzK47555

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
204
İsim
Mehmet Zahit Keskin
Olabilir. Ama eski fiyattan zor. Belki 10-15 TL den olabilir.

BurakBal

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,143
İsim
Burak Bal
Arkadaşlar 8TL gereksiz bir ucuzluktu zaten fazlasıyla saçma bir fiyattı. 39TL yine bu hizmete çok iyi, adamların zarar ettikleri aşikardı zaten. Neyi kurcalıyorsunuz?

• Konu Sahibi Konu Sahibi
Arkadaşlar 8TL gereksiz bir ucuzluktu zaten fazlasıyla saçma bir fiyattı. 39TL yine bu hizmete çok iyi, adamların zarar ettikleri aşikardı zaten. Neyi kurcalıyorsunuz?
Zarar ile ilgili bir açıklama yapmadı temsilcisi sadece bir kaç değişiklik olmuş dedi harici Amazon zarar etmez dostum zarar edecek olsa 7'tl'den çoktan etmişti burda bizler tüketici olarak itiraz edip fiyati düşürme gibi bir şansımız var neden kullanmayalım bu şansı?

D3ATHLY

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
907
İsim
Y K
adamlar prime çıktı çıkalı aynı fiyattalar geç bile kaldılar, ama ben iptal ettim, ücretsiz oyun ve kargo için kullanıyordum.

TerzP

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
153
İsim
S
Dostlar Amazon müşteri hizmetleri ile görüştüm 39'TL Prime Üyelik Ücreti konusunda toplu bir itiraz vs gelirse işlem yapılabilir diyor bana öneri olarak

Twitter'de: Amazon.com.tr'yi etiketleyerek itiraz'da bulunmak ve altına bizlerin'de desteklemesi

Diğer seçenekler ise (Amazon Müşteri hizmetleri- Chat - Mail) bu seçenekler'den toplu mesaj atmak aynı mesaj olması daha iyi olur dedi

Siz değerli forum üyeleri isterseniz yazılacak cümleyi belirleyin o cümle üzerinden bizlerde bildirelim. En azından belki bi ihtimal fiyati değiştirebiliriz.
Zor hocam , 39 TL den 15 TL ye inmesi daha da zor 🤠

TerzP

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
153
İsim
S
Zarar ile ilgili bir açıklama yapmadı temsilcisi sadece bir kaç değişiklik olmuş dedi harici Amazon zarar etmez dostum zarar edecek olsa 7'TL'den çoktan etmişti burda bizler tüketici olarak itiraz edip fiyati düşürme gibi bir şansımız var neden kullanmayalım bu şansı?
Her şey için bu şansın var , hep birlikte amazon prime ı iptal etsek düşer fiyatı fakat hepimizi 8 TL den satarak bağımlısı yaptılar çoktan istesek te ayrılamayacağız toplu şekilde. Twitterden tag çalışması yapmanın da bir faydası olacağını sanmam çünkü yine yurtdışı fiyatından ucuza geliyor.

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,208
İsim
Oğuz Oğuz

Dostum 8₺ komik bir rakamdı. Yarim dolar bile etmiyordu. Şimdiki zamla 2 dolara çıkartmışlar ücreti ki bu da hala komik bir rakam. Sen bu rakamla bir yayıncıya abone oluyorsun ve ürün aldığın zamanda ücretsiz kargo ile geliyor. Zaten bunların maliyetini anca karşılıyor. Bazen firmaları da anlamak gerekir. Ha bende direk prime'a ek olarak 20₺'ye sadece amazonda geçerli ücretsiz kargo aboneliği gelebilir diyorum. Ama inan abd'de amazon bu hizmeti 15$'a sunuyor. Bizde hala komik ucuz.

Ellsy

80+ Bronze
Biz Amazon Prime ülkemizde bize ciddi anlamda destek olduğu için alıyorduk ve fiyatı uygundu, bu yaptığınız ile bir sürü müşteri kaybedip hem siz hem biz zarada uğruyoruz. Fiyatı gereksiz pahalı, daha düşük olabilir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,034,102
Üyeler
163,946
Son üye
barmaley02
Top Bottom