Yardım Amazon Rtx 2060 Fi̇yat Nasıl?

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Millet manyamış ya. Kardeşim hazır sistemle Asus Dual rtx 2060 lı sistem aldım. Kartı sıfır satıyorum jelatini üzerinde 3 Yıl Garantili 6800 e alan yok. Tek fanlı yurtdışı ürününü 7100 liraya ucuz diyorlar

Millet manyamış ya. Kardeşim hazır sistemle Asus Dual rtx 2060 lı sistem aldım. Kartı sıfır satıyorum jelatini üzerinde 3 Yıl Garantili 6800 e alan yok. Tek fanlı yurtdışı ürününü 7100 liraya ucuz diyorlar
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu arkadaşı nasıl şikayet ediyoruz

Admin yokmu burda şunu banlasin

rx 6600 geldi hocam onu çekiver bunu alacağına
Ben alicam demedim fiyatı konusunda bilgi istedim. Forumda yaş sınırı olmadığı için çoluk cocukta yorum yapıyor malesef siz bu cermen denen şahsın yazdıklarına bakmayın şikayet ettim zaten ban yer yakında

Admin yokmu burda şunu banlasin

Ben alicam demedim fiyatı konusunda bilgi istedim. Forumda yaş sınırı olmadığı için çoluk cocukta yorum yapıyor malesef siz bu cermen denen şahsın yazdıklarına bakmayın şikayet ettim zaten ban yer yakında
Yaşım 28. Banlık bir durum yok. Boş yapma kuralları oku

Daha ucuza RX 6600 bulunuyor...

Hayır yani o kadar konu var be mübarek herif her gün kaç tane konu açılıyor azcık bak ya 6600 tl ye rx6600 varken 7100 TP ye bu alınmaz daha altı ay önce fiyatları hazır sistemin 8000 idi

Hayır yani o kadar konu var be mübarek herif her gün kaç tane konu açılıyor azcık bak ya 6600 TL ye rx6600 varken 7100 TP ye bu alınmaz daha altı ay önce fiyatları hazır sistemin 8000 idi
9 ay

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Geri