Amazon'da satın aldıgım kulaklık birkaç ay sonra bozuldu garantisini istedim garanti hizmeti veremiyoruz dediler yenisi ile degisim istedim sistemde sıkıntı var siz eskisini iade edin yenisini satın alın parayı size iade edelim dediler amazon.tr diye guvendim. Neyse kulaklık geldi iade edildi dediler 10 gün oldu para bankama yansımadı bankayla gorustum sorun bizde degil bizde boyle bir odeme gozukmuyor dediler. Amazon'la görüştüm. Ne oldu sanarsınız. Tam 2 ay boyunca aynen şunlar yaşandı:
Haftanın başında Amazon destege yazıyorum benim bir iadem vardi geri donus yapılmadı
- Efendim kusura bakmayın ben yeni bir anket olusturuyorum ve durumunuzun acil oldugunu belirtiyorum en fazla 72 saat içerisinde mail ile size geri donus yapılacaktır.
1 hafta geciyor ses yok yine yazıyorum yine aynı cevap. Tam 2 ay oldu 5000TL iadesi yapılamadı üstüne üstün 1 kere bile bana geri donus yapılmadı çıldıracağım.
Amazon bu normal tanıdık bir esnaf degil ne yapmalıyım ben artık bu insanlar belli ki kale almıyor beni.
Daha once benzer durum yasayan varsa bir onerinizi alırım.
Haftanın başında Amazon destege yazıyorum benim bir iadem vardi geri donus yapılmadı
- Efendim kusura bakmayın ben yeni bir anket olusturuyorum ve durumunuzun acil oldugunu belirtiyorum en fazla 72 saat içerisinde mail ile size geri donus yapılacaktır.
1 hafta geciyor ses yok yine yazıyorum yine aynı cevap. Tam 2 ay oldu 5000TL iadesi yapılamadı üstüne üstün 1 kere bile bana geri donus yapılmadı çıldıracağım.
Amazon bu normal tanıdık bir esnaf degil ne yapmalıyım ben artık bu insanlar belli ki kale almıyor beni.
Daha once benzer durum yasayan varsa bir onerinizi alırım.