Squex
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 4,673
sana yazmış 6 ocak diye daha niye soruyon kiArkadaşlar bugün amazon üzerinden kettle siparişi verdim resimde gösterildiği gibi 1 haftada mı gelir yoksa daha önce mi gelir? Amazon prime üyesiyim kaç güne gelir tahmini? 1 hafta prime için uzun geldi amazondan ilk alışverişim bilgim yok.
bana dediği tarihten 1 gün önce gelmiştiArkadaşlar bugün amazon üzerinden kettle siparişi verdim resimde gösterildiği gibi 1 haftada mı gelir yoksa daha önce mi gelir? Amazon prime üyesiyim kaç güne gelir tahmini? 1 hafta prime için uzun geldi amazondan ilk alışverişim bilgim yok.
kettle bozulduğu için acil lazım ve 1 hafta prime için fazla geldi çoğu kişiye 1 2 günde ellerine ulaşmış bende bilgim olmadığı için foruma danışmak istedimsana yazmış 6 ocak diye daha niye soruyon ki
Şöyle senin konumun desteklerse 1 günde filan geliyordu diye biliyorum ama ben mesela kayserideyim buraya 1 günde gelmiyorkettle bozulduğu için acil lazım ve 1 hafta prime için fazla geldi çoğu kişiye 1 2 günde ellerine ulaşmış bende bilgim olmadığı için foruma danışmak istedim
O yazdığı tarihtir bende prime kullanıcısıyım eğer prime ile alınmış bir kargo ise bir problem çıkarmaz .Arkadaşlar bugün amazon üzerinden kettle siparişi verdim resimde gösterildiği gibi 1 haftada mı gelir yoksa daha önce mi gelir? Amazon prime üyesiyim kaç güne gelir tahmini? 1 hafta prime için uzun geldi amazondan ilk alışverişim bilgim yok.