Neler Yeni

Yardım Amazon US SSDmi getirmiyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Yılmaz KARAKOÇ
27 Mart tarihinde ekte bulunan ssdyi satın aldım. 13 Nisan teslim süresiydi ancak 21 Nisan oldu hala gelmedi. Ne bir gelişme nede bir haber var ürün ile alakalı. Şuanda amazon tarafında müşteri temsilci ile görüşücem lehime doğmuş bir hak varmıdır geri ücret talebi dışında. Ürünü indirimde aldım tekrardan ürünü isteyebilir miyim yardımcı olursanız sevinirim.

Ekler

• ssd.png
    ssd.png
    42.2 KB · Hit: 59
  • 11.png
    11.png
    177.5 KB · Hit: 58
  • kargo saat.png
    kargo saat.png
    9 KB · Hit: 54

beskazalichinese

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,012
İsim
Sadettin Y
musteri hizmetlerine yaz iste indirim gitti cart curt diye ben para iadesiyle aynı ürünü alamam dersen yardimci olurlar.

Woonka

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
86
İsim
Furkan Can Koçoğlu
Bnede almıştım amazondan m2 ssd 2 tb almanyadan ispanyaya oradan hollandaya oradan TR ye gelmişti 2 2.5 hafta gibi bir sürede ama anlık göstermiyordu hani 2 gün önce mesela hollandaya gitmiş 2 gün sonra amazonun kargo takibinden gözüküyordu. Seninki çok uzun bir süre ya birden güncellenecek yada bir sıkıntı var

Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Yılmaz KARAKOÇ
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bnede almıştım amazondan m2 ssd 2 tb almanyadan ispanyaya oradan hollandaya oradan TR ye gelmişti 2 2.5 hafta gibi bir sürede ama anlık göstermiyordu hani 2 gün önce mesela hollandaya gitmiş 2 gün sonra amazonun kargo takibinden gözüküyordu. Seninki çok uzun bir süre ya birden güncellenecek yada bir sıkıntı var
ilk aramexe verildiği süreden itibaren 8 gün sonra 1 ay olucak ne yapmalıyım ilk yurt dışı alışverişim bu kadar uzun sürer mi
Mesaj otomatik birleştirildi:

Şuan çözümün ya para iadesi yada beklemek olduğunu söylediler. Konuşmalar ekte mevcut duruma göre eklemeler yapacağım.

Ekler

• 1.png
    1.png
    195.8 KB · Hit: 26
  • 2.png
    2.png
    244.1 KB · Hit: 27
  • 3.png
    3.png
    234.4 KB · Hit: 24
Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç