~Emo 80+ Bronze Katılım 26 Haziran 2020 Mesajlar 848 Reaksiyon skoru 232 14 Haziran 2025 #1 Arkadaşlar selamlar son zamanlarda instagramda amazonda satış yapmakla ilgili videolar vs görüyorum bunu yapan var mı süreç nasıl işliyor bunun için ne lazım ne yapmam lazım aydınlatır mısınız ?
Arkadaşlar selamlar son zamanlarda instagramda amazonda satış yapmakla ilgili videolar vs görüyorum bunu yapan var mı süreç nasıl işliyor bunun için ne lazım ne yapmam lazım aydınlatır mısınız ?
M Mahmut Yılmaz Cezalı 80+ Gold Katılım 5 Aralık 2021 Mesajlar 7,194 Reaksiyon skoru 9,670 14 Haziran 2025 #2 göründüğü gibi kazançlı ve basit değil. gördüğün videoların hiçbiri de gerçek değil. yurtdışına göre burada ise pek mümkün değil
göründüğü gibi kazançlı ve basit değil. gördüğün videoların hiçbiri de gerçek değil. yurtdışına göre burada ise pek mümkün değil
~Emo 80+ Bronze Katılım 26 Haziran 2020 Mesajlar 848 Reaksiyon skoru 232 14 Haziran 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 bir arkadaş rehber hazırlamış forumda inceledim anladığım kadarıyla sizinde dediğiniz gibi zor bir durum bunun alternatif bir yolu yok mudur acaba ?
bir arkadaş rehber hazırlamış forumda inceledim anladığım kadarıyla sizinde dediğiniz gibi zor bir durum bunun alternatif bir yolu yok mudur acaba ?